Αυτός είναι ο ισχυρότερος diesel κινητήρας σε αυτοκίνητο παραγωγής (+video)

Με 1.000 Nm από τις μόλις 1.750 σ.α.λ., αυτός ο V12 επέτρεπε 0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δλ. παρά τα 2.600+ κιλά του Audi Q7. Δυναμώστε τον ήχο, diesel power!!!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi V12 TDI

Ζούμε την εποχή του σταδιακού εξηλεκτρισμού της αυτοκίνησης, με τους diesel κινητήρες να “χάνουν” συνεχώς έδαφος σε επίπεδο πωλήσεων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μέχρι σήμερα δεν εξακολουθούν να έχουν φανατικό κοινό και όχι άδικα, μιας και προσφέρουν εξαιρετικά οικονομικές μετακινήσεις.

BMW S54: Ωδή στον τελευταίο ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο της BMW M3 (+video)

Αυτή τη φορά, θα αφήσουμε στην άκρη την οικονομική οδήγηση και θα μιλήσουμε για την άλλη πλευρά των diesel κινητήρων, αυτή της τεράστιας ροπής και των επιδόσεων. Ώρα να δούμε τον ισχυρότερο κινητήρα πετρελαίου που τοποθετήθηκε ποτέ σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, με την ροπή των 1.000 Nm από τις μόλις 1.750 σ.α.λ. να προκαλεί δέος ακόμα και σήμερα.


Ο λόγος για τον V12 TDI της Audi, ένα μοτέρ που τοποθετήθηκε μόνο στο θηριώδες Audi Q7 και η παραγωγή του ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία δεκαετία. Πρόκειται για έναν δωδεκακύλινδρο κινητήρα σε διάταξη V (60 μοίρες περιεχόμενη γωνία) με χωρητικότητα 5.934 κ.εκ. και τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, ο οποίος αποδίδει 500 ίππους στις 3.750 σ.α.λ. και 1.000 Nm ροπής στο εύρος 1.750 έως 3.250 σ.α.λ. Παραμένει μέχρι σήμερα ο ισχυρότερος diesel κινητήρας παραγωγής και επέτρεπε επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δλ. παρά το τεράστιο βάρος του Audi Q7 που ξεπερνούσε τα 2.600 κιλά.

Για να επιτευχθεί αυτή η απόδοση, οι μηχανικοί της Audi τοποθέτησαν σφυρήλατο στρόφαλο και μπιέλες, ενώ τα αλουμινένια έμβολα αποτελούσαν προϊόντα της Mahle. Αξιοσημείωτη ήταν η σχέση συμπίεσης 16:1 και η ύπαρξη δύο turbo με μεταβλητή γεωμετρία πτερυγίων. Το V12 μοτέρ εξοπλιζόταν σύστημα τροφοδοσίας common rail με δύο αντλίες υψηλής πίεσης.

Στο video που ακολουθεί έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Audi Q7 V12 TDI να επιταχύνει στην Autobahn. Αξιοσημείωτη είναι η κατανάλωση ενός τέτοιου “θωρηκτού” που, όπως θα δείτε και στο video, κυμαίνεται στα 11,5 λτ./100 χλμ. Πράγματι, και η επίσημη τιμή που ανακοίνωνε η Audi ήταν τα 11,3 λτ./100 χλμ., εντυπωσιακό για έναν V12 κινητήρα που “κουβαλούσε” τόσο βαρύ αμάξωμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.