Η θρυλική Θήβα και οι μεγαλύτερες ευθείες της χώρας!

Δείτε που βρίσκεται η θρυλική ευθεία της Θήβας, που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον για δοκιμές αυτοκινήτων αλλά και ποιες είναι οι μεγαλύτερες ευθείες της χώρας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η χώρα μας δεν ευνοεί τις απέραντες ευθείες λόγω της μορφολογίας του εδάφους της και όπως είναι λογικό, κάθε τέτοια ευθεία στην χώρα μας τραβά το ενδιαφέρον των οδηγών και όχι μόνο. Σκεφτείτε για παράδειγμα όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας και βλέπετε εμπρός σας να απλώνεται μια ευθεία… Το συναίσθημα είναι μοναδικό. Ακόμη και αν είσαι από τους οδηγούς που προτιμούν τους φιδίσιους δρόμους, οι ευθείες έχουν να σου προσφέρουν ένα είδος… οδηγικής ξεκούρασης και για άλλους ευχαρίστησης.

Λίγες λοιπόν οι μεγάλες ευθείες στην χώρα μας και μία εξ αυτών είναι θρυλική… Ο λόγος για την ευθεία της Θήβας, η οποία εκτός από τον ανεπίσημο τίτλο “η μεγαλύτερη ευθεία της Ελλάδας” μπορεί να χαρακτηριστική και ως θρυλική! Με μήκος 16 χλμ. (20,8 χλμ. αν συμπεριλάβουμε και τη μία καμπή έως το αεροδρόμιο Perneri). Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως εκεί ο ειδικός τύπος δοκίμασε εκατοντάδες αυτοκίνητα. Και αυτό, γιατί εκτός από μεγαλύτερη ευθεία, είναι και επίπεδη. Από εκεί λοιπόν πέρασαν μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, στις καλύτερες εκδόσεις τους!

Ακόμη μία μεγάλη ευθεία της χώρας, όχι τόσο μεγάλη όσο της Θήβας αλλά πολύ κοντά σε αυτήν είναι αυτή που συνδέει Τρίκαλα με Καλαμπάκα. Ωστόσο εκεί υπάρχει κλίση στον δρόμο, ενώ μια μικρή καμπή στο “ύψος” της πίστας καρτ, της αφαιρεί αρκετά χιλιόμετρα από το συνολική της απόσταση. Αν πάντως “αφαιρέσουμε” κάποιες ελάχιστες καμπές, φτάνει και αυτή στα 16 χιλιόμετρα και είναι και με διαφορά η πιο γραφική ευθεία της χώρας μας καθώς έχεις τα Μετέωρα στο background…


Ακόμη μία μεγάλη ευθεία είναι αυτή στο Κάστρο Ορχομενού, αλλά και ο δρόμος που συνδέει Καλύβια-Δοκίμιο στο Αγρίνιο, καθώς και ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Κομοτηνής.

Ακόμη μία ευθεία άξια αναφοράς είναι αυτή στην Δράμα (Ε.Ο. Δράμας Κάτω Νευροκοπίου) και η ευθεία στον αυτοκινητόδρομο από Τρίπολη έως και λίγο μετά τα “Olympus Plaza Νεστάνη”.

Για το τέλος κράτησα την επαρχιακή οδό Νεοχωρακίου – Φυλής στα Σκούρτα, η οποία είναι και η πιο… κοντινή ευθεία στην Αττική. Πρόκειται για μια ευθεία περίπου 8 χλμ. η οποία απέχει μόλις 40 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, στις παρυφές της Πάρνηθας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]