Κι όμως… Οι οδηγοί δεν είναι σίγουροι για το τι ισχύει σε κυκλικούς κόμβους…

Δύσκολα τα πράγματα στους κυκλικούς κόμβους, καθώς μεγάλο ποσοστό των οδηγών δεν γνωρίζει πως να κινηθεί, σύμφωνα με έρευνα. Δείτε τα ευρήματά της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κυκλικός κόμβος

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε φέρει στην επιφάνεια το θέμα των κυκλικών κόμβων και το πόσο προβληματική είναι στην χώρα μας η κατάσταση, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας εδώ (και να δείτε τι ισχύει). Κάτι που δίχως αμφιβολία αποτυπώθηκε τόσο στα σχόλια στα social media του TractioN, όσο και στο Poll που κάναμε στο Instagram, στο οποίο οι απαντήσεις για το ποιος έχει προτεραιότητα ήταν μοιρασμένες…

Πλέον, έρχεται μια έρευνα της IPSOS, η οποία διενεργήθηκε για ασφαλιστική εταιρεία στην Νορβηγία, σύμφωνα με την οποία οι οδηγοί και ειδικά οι νεότερης ηλικίας οδηγοί, δεν καταλαβαίνουν τι ισχύει και πως πρέπει να κινηθούν σε έναν κυκλικό κόμβο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της IPSOS, ένας στους πέντε οδηγούς κάτω των 40 ετών δεν είναι σίγουρος για το ποια λωρίδα πρέπει να επιλέξει σε έναν κυκλικό κόμβο, ενώ το 15% των ερωτηθέντων οδηγών είπε πως δεν γνωρίζει πως κινούνται τα οχήματα και ποιος έχει προτεραιότητα (σε σχέση με την Ελλάδα το ποσοστό είναι πολύ καλύτερο, αν πάρουμε ως σημείο αναφοράς τη δική μας δημοσκόπηση).


Σύμφωνα πάντοτε με την ίδια έρευνα, το ποσοστό των οδηγών άνω των 40 ετών που δεν γνωρίζουν τι ισχύει σε κυκλικούς κόμβους είναι πολύ μικρό, ενώ 30% αυτών ενοχλούνται όταν κάποιος έχει επιλέξει λάθος λωρίδα σε κυκλικό κόμβο.

Τέλος, η έρευνα αναφέρει και κάτι οξύμωρο. Παρά το γεγονός πως μεγάλο ποσοστό των οδηγών έχει άγνοια για τους κανόνες των κυκλικών κόμβων, τα ατυχήματα σε αυτούς είναι σπάνια και οι ζημιές των οχημάτων μικρότερες από αυτές των ατυχημάτων στις κλασσικές διασταυρώσεις. Προφανώς λέμε εμείς, οι οδηγοί στους κυκλικούς κόμβους έχουν αυξημένη την προσοχή τους, ενώ εισέρχονται με μειωμένη ταχύτητα στους κυκλικούς κόμβους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]