Πινακίδες με κίτρινο περίβλημα – Τι πρέπει να προσέχουμε

Σίγουρα έχετε συναντήσει πινακίδες του Κ.Ο.Κ. που διαφοροποιούνται λόγω του κίτρινου περιβλήματος. Ώρα να μάθουμε τα πάντα γι' αυτές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πινακίδες με κίτρινο

Καθημερινά, είτε στα ταξίδια, είτε στις αστικές μετακινήσεις σας, σίγουρα θα έχετε δει γνωστές πινακίδες σήμανσης του Κ.Ο.Κ. οι οποίες όμως διαφοροποιούνται λίγο. Αναφέρομαι σε αυτές που έχουν ένα κίτρινο περίβλημα γύρω-γύρω. Ας μάθουμε ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής τους.

Διαβάστε επίσης: Τροχονόμος! Τι σημαίνουν τα “σήματά” του; Ποιο είναι το πρόστιμο;

Πρόκειται για τις λεγόμενες πινακίδες σήμανσης εκτελουμένων έργων και θα τις δείτε σε εργοταξιακές ζώνες του οδικού δικτύου. Για παράδειγμα, τοποθετούνται σε σημεία που γίνονται ασφαλτοστρώσεις ή άλλες εργασίες, με αποτέλεσμα να αλλάζουν προσωρινά οι συνθήκες διέλευσης των οχημάτων.


Το πιο βασικό στοιχείο της συγκεκριμένης κατηγορίας πινακίδων είναι η χρωματική τους διαφοροποίηση. Σε αντίθεση με τις “συμβατικές” πινακίδες οδικής κυκλοφορίας, οι εργοταξιακές έχουν κίτρινο περίβλημα γύρω από το σήμα. Αυτό τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις σταθερές πινακίδες που βρίσκονται στον δρόμο.

Γιατί πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί!
Όπως πιθανόν θα έχετε διαπιστώσει, σε πολλές περιπτώσεις θα συναντήσουμε κίτρινες, εργοταξιακές πινακίδες, δίπλα από τις συμβατικές (μόνιμες). Για παράδειγμα, σε έναν αυτοκινητόδρομο μπορεί να υπάρχει πινακίδα ανώτατου ορίου ταχύτητας 100 χλμ./ώρα και ακριβώς δίπλα να υπάρχει η κίτρινη-εργοταξιακή πινακίδα στην οποία αναγράφεται όριο 30 χλμ./ώρα. Σε αυτή την περίπτωση, ισχύει πάντα η προσωρινή πινακίδα. Πρέπει, λοιπόν, να τηρούμε αυτό το όριο και να αγνοούμε αυτό που αναγράφεται στην μόνιμη πινακίδα.

Παρομοίως, λόγω έργων μπορεί να αλλάζει και προσωρινά η μονοδρόμηση κάποιον δρόμο. Εκεί είναι πιθανό να δείτε πχ. σταθερή πινακίδα που αναγράφει απαγορεύεται να στρίψετε δεξιά και ακριβώς δίπλα να υπάρχει εργοταξιακή πινακίδα που αναγράφει ότι απαγορεύεται να στρίψετε αριστερά. Στην θέα των δύο πινακίδων μπορεί να υπάρξει σύγχυση, τώρα όμως γνωρίζετε πως σε αυτές τις περιπτώσεις εκτελούμε πάντα την εντολή της κίτρινης πινακίδας!


Με πληροφορίες από “zafeiropoulos-sa.gr”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.