Πρόγραμμα πλύσης σε αυτοκίνητο; Κι όμως υπάρχει! (+video)

Με το πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται το "πρόγραμμα πλύσης" στο αυτοκίνητο. Δείτε τον τρόπο λειτουργίας και τον λόγο ύπαρξής του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πρόγραμμα πλύσης

Μιλώντας για “πρόγραμμα πλύσης”, το μυαλό μας μόνο στα αυτοκίνητα δεν θα μπορούσε να πάει. Κι όμως, κατά τη διάρκεια δοκιμής μοντέλου της Mercedes, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ρύθμιση που λέγεται “car wash mode”, ψάξαμε περί τίνος πρόκειται και ήρθε η στιγμή να σας το αναλύσουμε!

Πιο συγκεκριμένα, σε κάποια μοντέλα της Mercedes (όπως η νέα GLC της οποίας την δοκιμή θα διαβάσετε σύντομα) υπάρχει η σχετική ένδειξη και είναι χρήσιμη σε μηχανήματα αυτόματου πλυσίματος, όπου ο οδηγός παραμένει μέσα στο αυτοκίνητο. Αφού ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα πλύσης, αυτομάτως απενεργοποιούνται μία σειρά από συστήματα, ώστε το αυτοκίνητο να καθαριστεί χωρίς αναπάντεχες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα η αυτόματη έναρξη λειτουργίας των υαλοκαθαριστήρων.

Τα συστήματα που απενεργοποιούνται
Με την ενεργοποίηση του “Car Wash Mode”, λοιπόν, το αυτοκίνητο θα προχωρήσει στην απενεργοποίηση συγκεκριμένων συστημάτων. Ενδεικτικά, κάποια από αυτά είναι οι αισθητήρες στάθμευσης και η αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων εμπρός/πίσω. Επίσης, ο οδηγός θα ενημερωθεί με σχετική ένδειξη σε περίπτωση που δεν έχει κλείσει τα παράθυρα ή την ηλιοροφή.


Ταυτόχρονα, στην κεντρική οθόνη προβάλλεται η κάμερα 360 μοιρών, ώστε ο οδηγός να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις κινήσεις ακριβείας που απαιτούνται συνήθως μέσα σε αυτόματα πλυντήρια. Για το τέλος αφήσαμε το πιο εντυπωσιακό στοιχείο! Για την διευκόλυνση του καθαρισμού στους θόλους του αμαξώματος, σε όσα μοντέλα της Mercedes είναι εφικτό, σηκώνεται το αμάξωμα στην υψηλότερη θέση. Το “Car Wash Mode” απενεργοποιείται αυτόματα μόλις ο οδηγός αναπτύξει ταχύτητα άνω των 20 χλμ./ώρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.