Πρώτες φωτογραφίες του concept Opel Experimental

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος του Opel Experimental, η γερμανική μάρκα προχωρά στη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών του νέου της concept car.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Experimenta cocnept car φωτογραφίες 2023

Οι φωτογραφίες που έδωσε η γερμανική εταιρεία στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν την προσοχή στη λεπτομέρεια που έδωσε η Opel στο Experimental, με το νέο concept μοντέλο να δείχνει το μέλλον της μάρκας ερμηνεύοντας με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο τη σχεδιαστική φιλοσοφία Bold and Pure.

Διαβάστε επίσης -Επίσημο: Αυτό είναι το νέο σήμα της Opel (+video)

“Το Opel Experimental σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για τη μάρκα μας. Σχεδιάστηκε για να αποδώσει απτά το όραμα για το μέλλον της μάρκας Opel. Σύντομα θα αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες, για αυτό μείνετε συντονισμένοι”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Florian Huettl.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες είναι η εξέλιξη του Opel Compass, του κυρίαρχου στοιχείου της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel. Το νέο φωτιζόμενο Opel Blitz τοποθετείται στο κέντρο της “πυξίδας” σε μια νέα εκδοχή του Opel Vizor, της χαρακτηριστικής μπροστινής μάσκας της Opel. Πλαισιώνεται από τον επιμήκη φωτισμό σχήματος φτερού στον οριζόντιο άξονα, ενώ η φωτιζόμενη κεντρική πτυχή δίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωση για το ελληνικό best seller του πρώτου τετραμήνου

Η αεροδυναμική απόδοση αποτελεί εδώ και καιρό χαρακτηριστικό των επιβατικών αυτοκινήτων Opel και η κατασκευή που μοιάζει με πτερύγιο στους εντυπωσιακούς τροχούς δείχνει ότι το Opel Experimental θα διαθέτει επίσης το χαρακτηριστικό αυτό. Τα φουτουριστικά στοιχεία συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου η δομή του προφίλ των καθισμάτων υποδηλώνει μια περισσότερο βιώσιμη προσέγγιση των εργονομικών καθισμάτων που ήδη γνωρίζουμε από την Opel.

H παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experimental θα πραγματοποιηθεί στη φετινή Έκθεση IAA Mobility στο Μόναχο της Γερμανίας, η οποία θα λάβει μέρος στις 5-10 του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.