Τέλη κυκλοφορίας 2024: Κλείδωσε η παράταση – Έρχεται νέα πολιτική υποβολής προστίμων

Και επίσημα πλέον δόθηκε παράταση στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Πάμε να δούμε μέχρι πότε μπορούμε να τα αποπληρώσουμε αλλά και τα νέα σχετικά με την υποβολή προστίμου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τέλη κυκλοφορίας

Παράταση δύο μηνών έως τις 29 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Την εν λόγω απόφαση ανακοίνωσε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, σε μία προσπάθεια, όπως είπε, να δοθούν ανάσες στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται από την ακρίβεια.

Προανήγγειλε επίσης νέο σύστημα υποβολής προστίμων για εκπρόθεσμες πληρωμές.

«Αποφασίσαμε να δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας, για την πληρωμή τους, μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου του 2024. Για ένα δίμηνο ακόμα. Κατόπιν, η Κυβέρνηση θα προτείνει ένα καινούργιο σύστημα, με βάση το οποίο δεν θα υπάρχει αμέσως, εάν δεν πληρωθούν τα τέλη προσαύξηση 100%, αλλά μια σταδιακή προσαύξηση ανάλογα με την καθυστέρηση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.


Όπως διευκρινίζεται από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, η νέα ημερομηνία είναι οριστική και δεν θα δοθεί καμία περαιτέρω παράταση. Αναφερόμενος στην νέα προθεσμία, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης τόνισε ότι «αποφασίσαμε να παρατείνουμε την εμπρόθεσμη εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας οχημάτων για το 2024 προκειμένου οι συμπολίτες μας και κάθε ελληνικό νοικοκυριό που διαθέτει όχημα, να προγραμματίσουν την κάλυψη των υποχρεώσεών τους με μεγαλύτερη άνεση».

Τέλη κυκλοφορίας: Η διαδικασία βήμα βήμα για εκτύπωση και πληρωμή με κωδικούς taxisnet
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2024 έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν είτε με κωδικούς Taxisnet είτε απλώς με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και τον ΑΦΜ τους να εκδώσουν τα ειδοποιητήρια και να εξοφλήσουν.

Η διαδικασία με κωδικούς

 • Εισέρχεστε στην εφαρμογή myCar της ΑΑΔΕ και επιλέγετε «Είσοδος στην υπηρεσία».
  Εισάγετε τους κωδικούς του Taxisnet και πατάτε «Σύνδεση».
  Επιλέγετε «Τέλη Κυκλοφορίας Οχημάτων» και στη συνέχεια «Ειδοποιητήριο Τελών Κυκλοφορίας».
  Επιβεβαιώνετε ότι ο ΑΦΜ και το έτος (2023) που εμφανίζονται είναι τα σωστά και στη συνέχεια εισάγετε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.
  Από εκεί επιλέγετε το έτος και μπορείτε να δείτε, να σώσετε ή να εκτυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας και να δείτε τα στοιχεία πληρωμής.

Τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς taxisnet
Για να δείτε, να εκτυπώσετε και να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς taxisnet, θα χρειαστεί να έχετε τον ΑΦΜ σας και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Η διαδικασία χωρίς κωδικούς:

 • Εισέρχεστε στο site της ΑΑΔΕ.
  Πατάτε στο «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ».
  Συμπληρώνετε τον ΑΦΜ σας, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και μετά επιλέγετε την χρονιά που επιθυμείτε.
  Πατάτε το κουμπί «ΕΚΤΥΠΩΣΗ» και εμφανίζεται το ειδοποιητήριο σε νέο παράθυρο προκειμένου να το σώσετε στο κινητό ή σε κάποιον υπολογιστή, όπου στη συνέχεια μπορείτε να το εκτυπώσετε.
  Τέλη κυκλοφορίας: Η πληρωμή
  Αφού έχετε στα χέρια ή στις οθόνες σας το ειδοποιητήριο πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, θα πρέπει να σημειώσετε ή να αντιγράψετε τον αριθμό RF, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε σε πληρωμή μέσω web banking από την τράπεζά σας, επιλέγοντας στις συναλλαγές το «Τέλη κυκλοφορίας».

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας κάποιο φυσικό κατάστημα τράπεζας ή κάποιο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, έχοντας και πάλι εκτυπώσει το ειδοποιητήριο.

Τέλος, μπορείτε να πληρώσετε τα σήματα μέσω των μηχανημάτων αυτόματων συναλλαγών, που βρίσκονται στις τράπεζες. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείτε το QR Code, το εικονίδιο δηλαδή που βρίσκεται πάνω δεξιά στο ειδοποιητήριο.

Τέλη κυκλοφορίας: Τα πρόστιμα εκπρόθεσμης πληρωμής
Τα τέλη κυκλοφορίας είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αλλά όσοι «ξεχάσουν» να τα πληρώσουν θα τα πληρώσουν διπλά.

Συγκεκριμένα: Πρόστιμο ισόποσο των τελών, αν το όχημα είναι δίκυκλο ή τρίκυκλο Ι.Χ. ή επιβατικό Ι.Χ.
Πρόστιμο ίσο με το 50% των τελών, αν το όχημα είναι επιβατικό Δ.Χ.
Μηδενικό πρόστιμο, αν τα τέλη κυκλοφορίας είναι λιγότερα από 30 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]