Έτσι ελέγχουμε ένα αυτοκίνητο μετά από ακινησία (+Toyota Video)

Η άρση ακινησίας είναι πλέον σε ισχύ και το ίδιο ισχύει και για τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα. Ένας εξονυχιστικός έλεγχος όμως είναι απαραίτητος μετά από ακινησία διαρκείας. Η Toyota μας συμβουλεύει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πλέον μπορεί όποιος το επιθυμεί και φέτος να κάνει άρση ακινησίας στο όχημά του και να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας αναλογικά με τους μήνες που θα κυκλοφορήσει. Προφανώς όμως μετά από μεγάλη ακινησία, καλό είναι να κάνουμε κάποιους ελέγχους πριν κυκλοφορήσουμε το αυτοκίνητό μας. Η Toyota μας παρουσιάζει πως γίνεται ένας σωστός έλεγχος ώστε να παραμείνουμε εμείς ασφαλείς και το αυτοκίνητο άριστα συντηρημένο.

Διαβάστε επίσης: 10 απλές συμβουλές για την σωστή χρήση του κλιματισμού στο αυτοκίνητο

Ξεκινάμε με τις εργασίες που αφορούν το «μηχανοστάσιο». Ένας καλός οπτικός έλεγχος για διαρροές είναι απαραίτητος. Ελέγχουμε επίσης το ενδεχόμενο να έχει μπει κάποιο ζώο στον χώρο του κινητήρα. Συνεχίζουμε με την στάθμη υγρών, όπως τα λάδια του κινητήρα, το ψυκτικό, τα υγρά των φρένων και καθαριότητας του παρμπρίζ.


Ένας έλεγχος που δεν πρέπει να παραλείψουμε σχετίζεται με τα ελαστικά. Αρχικά παρατηρούμε την κατάσταση του εξωτερικού πέλματος, δίνοντας έμφαση στον δείκτη φθοράς. Εννοείται πως ελέγχουμε την πίεση τόσο στα τέσσερα ελαστικά, όσο και στη ρεζέρβα.

Απαραίτητος είναι και ο έλεγχος της μπαταρίας. Σε αρκετά αυτοκίνητα δίνεται η δυνατότητα να δούμε το ποσοστό φόρτισης μέσω του συστήματος πολυμέσων. Σε διαφορετική περίπτωση την ελέγχουμε με ένα βολτόμετρο ή απευθυνόμαστε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα.

Τέλος, ελέγχουμε τα φωτιστικά σώματα, συνολικά το αμάξωμα και καθαρίζουμε τα τζάμια. Αφού γίνουν όλα αυτά το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να επιστρέψει και πάλι στους δρόμους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.