Το πιο… τρολ αυτοκίνητο του κόσμου είναι ελληνικό!

Όταν η... εξατομίκευση ενός αυτοκινήτου περνά σε άλλο επίπεδο! Δείτε αυτό το ελληνικό Peugeot 106 Rallye, το οποίο τρολάρει και δικάζει τους κάγκουρες όλου του κόσμου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Και εκεί που πιστεύεις πως τα έχεις δει όλα… έρχεται μια ξέγνοιαστη βόλτα στα πέτρινα σοκάκια της Αρεόπολης να σου θυμίσει πως στο επόμενο στενό μπορεί να κρύβεται η απόλυτη έκπληξη!

Έτσι ένιωσα και εγώ όταν αντίκρυσα αυτό το Peugeot 106 Rally στην όμορφη Αρεόπολη. Ένα αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει περάσει την… εξατομίκευση (όπως θα έλεγαν και οι σύγχρονοι “μαρκετίρς” του αυτοκινήτου σε άλλο επίπεδο. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι το γεγονός πως το κάνει με τόσο ευφάνταστο και ωραίο τρόπο που θαρρείς πως έρχεται να τρολάρει και να πικάρει όσους βελτιώνουν αυτοκίνητα “πετώντας”, σύμφωνα με αυτό το Peugeot, τα χρήματά τους άσκοπα.

Το πιο… τρολ αυτοκίνητο του κόσμο λοιπόν ίσως είναι αυτό στην Αρεόπολη και κατακτά επάξια τον χαρακτηρισμό του! Πάμε λοιπόν να δούμε τις… βελτιώσεις παρεμβάσεις που διαθέτει που θα έκαναν ακόμη και τους Γάλλους δημιουργούς του να… κοκκινήσουν από ντροπή.


Ξεκινώντας από το αμάξωμα διακρίνουμε το μαύρο ξεβαμμένο/ματ χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες. Στα εμπρός φιμέ κρύσταλλα φώτων υπάρχουν φρυδάκια, ενώ τους αγωνιστικούς προβολείς μιμούνται δύο λευκοί… κουβάδες! Από το καπό ξεπροβάλει η φιλτροχοάνη που καταλήγει στο φανταστικό τούρμπο, ενώ οι εισαγωγές αέρα σε καπό και οροφή είναι… φραγμένες!

Περνώντας στο πίσω μέρος τα φανάρια έχουν σκούρο κρύσταλλο, ενώ εκτός από τα εργοστασιακά υπάρχουν και τέσσερα κυκλικά που παραπέμπουν σε Ferrari! Ο χώρος που καταλαμβάνουν οι δύο διπλές, κόκκινες απολήξεις εξάτμισης, έκανε περιττό τον πίσω προφυλακτήρα. Φυσικά ειδική μνεία χρίζουν οι δύο αεροτομές οροφής, επίσης σε κίτρινο χρώμα, ενώ υπάρχει και κάτι σαν… εξωτερική ρεζέρβα (συγχωρήστε με αλλά δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς αυτό το στοιχείο) στο πίσω καπό. Εντάξει έχει και άλλα πολλά… αλλά τα αφήνω στα μάτια σας, που ελπίζω και εύχομαι να μην “πόνεσαν” πολύ από αυτές τις εικόνες!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]