Τρία “απρόοπτα” του Ράλι Ακρόπολις που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ (+videos)

Με "πρωταγωνιστές" οδηγούς σαν τον Loeb και τον Solberg! Στιγμές από το Ράλι Ακρόπολις που γράφτηκαν ανεξίτηλα στις μνήμες μας. Αξίζει να τις θυμηθούμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Απρόοπτα Ράλι Ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις είναι για πολλούς ένας από τους πιο “σκληρούς” αγώνες στο καλεντάρι του WRC και αυτή τη φορά θα θυμηθούμε τρεις από τις πολλές απρόοπτες στιγμές που έχουν συμβεί. “Πρωταγωνιστές” ήταν οδηγοί της ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Sebastian Loeb, αλλά και ο Petter Solberg.

Markko Martin – Ράλι Ακρόπολις 2003
Το μακρινό 2003, ο Markko Martin αναγκάστηκε να οδηγήσει το Ford Focus του για περίπου 20 χιλιόμετρα… στα τυφλά! Το καπό άνοιξε και ουσιαστικά κάλυψε την μεγαλύτερη επιφάνεια του παρμπρίζ. Ωστόσο κατάφερε να μην τρακάρει, χάνοντας βέβαια σημαντικά δευτερόλεπτα.


Petter Solberg – Ράλι Ακρόπολις 2002
Ο Petter Solberg βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του Subaru και παλεύει να το κρατήσει στον δρόμο, μιας και το τιμόνι έχει αρχίσει να ξεβιδώνεται. Ο συνοδηγός του, Phil Mills, παλεύει να βιδώσει το τιμόνι την ώρα που το αυτοκίνητο κινείται με αγωνιστικούς ρυθμούς μέσα στην ειδική διαδρομή. Επική στιγμή!

Sebastian Loeb – Ράλι Ακρόπολις 2005
Με την ολοκλήρωση της ειδικής διαδρομής, το Citroen Xsara του Loeb είχε κλατάρισμα στο ένα λάστιχο. Ο χρόνος τον πίεζε και δεν προχώρησε σε αντικατάσταση πριν τη διαδρομή προς το ΟΑΚΑ. Η εικόνα του κατεστραμμένου αγωνιστικού που κινείται στην Αττική Οδό είναι μία στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.