Αυτό είναι το στοιχείο που κάνει ξεχωριστό το CVT της Toyota (+video)

Ένα επιπλέον γρανάζι κάνει τη διαφορά στο Direct Shift-CVT της Toyota. Ας δούμε για ποιον λόγο υπάρχει και ποια είναι τα οφέλη του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο παρελθόν είχαμε ασχοληθεί εκτενώς με τον τρόπο λειτουργίας των κιβωτίων με συνεχώς μεταβαλλόμενη σχέση μετάδοσης (CVT). Αυτή τη φορά, όμως, θα γνωρίσουμε το Direct Shift-CVT της Toyota.

Toyota Hilux Mako: Κοιτώντας κατάματα το Ranger Raptor (+video)

Το συγκεκριμένο σασμάν έχει μία ιδιαιτερότητα που το κάνει να διαφοροποιείται ως προς τη δομή και τη λειτουργία σε σχέση με τα CVT που γνωρίζουμε. Πρόκειται για το επιπλέον γρανάζι της πρώτης ταχύτητας, το οποίο δεν υπάρχει στα υπόλοιπα κιβώτια με μεταβαλλόμενη σχέση μετάδοσης.


Σε ένα τυπικό CVT υπάρχουν δύο τροχαλίες μεταβαλλόμενης διαμέτρου. Η μία παίρνει κίνηση από τον κινητήρα και, μέσω ιμάντα, δίνει κίνηση στη άλλη. Στην περίπτωση του Direct Shift-CVT της Toyota, όταν ξεκινά το αυτοκίνητο, η κίνηση μεταφέρεται μέσω ενός γραναζιού που έχει σχέση μετάδοσης αντίστοιχη με την πρώτη σχέση ενός τυπικού κιβωτίου. Μόλις η ταχύτητα του οχήματος αυξηθεί, αναλαμβάνει δράση το CVT. Ποιο είναι, όμως, το όφελος αυτού του επιπλέον γραναζιού;

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα το Toyota Corolla GR Sport. Δείτε πόσο κοστίζει 

Η ιαπωνική φίρμα αναφέρει ότι αυτό το έξτρα γρανάζι της επέτρεψε να δημιουργήσει έναν τριγωνικό ιμάντα με περιεχόμενη γωνία 9 αντί 11 μοιρών. Κάτι τέτοιο αυξάνει τη διάρκεια ζωής κατά περίπου 20%. Παράλληλα, μπορεί να τοποθετηθεί ένας ελαφρύτερος και λιγότερο ανθεκτικός ιμάντας γιατί απαλλάσσεται από το έντονο φορτίο στην εκκίνηση του οχήματος. Έτσι, βελτιώνεται η απόκριση του συστήματος στις μεταβολές του φορτίου και, κατ΄ επέκταση, η οδηγική συμπεριφορά του οχήματος.

Το σύστημα Direct Shift-CVT έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το 2019 με έλευση του νέου Toyota Corolla. Ας δούμε τον τρόπο λειτουργίας του και μέσα από το επίσημο video της ιαπωνικής φίρμας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.