Χειμώνας: Χρήσιμες συμβουλές για οδήγηση και συντήρηση αυτοκινήτου (+videos)

Η θερμοκρασία μειώνεται! Έχετε προετοιμαστεί σωστά για τον χειμώνα; Η Volkswagen μας δίνει πέντε χρήσιμες συμβουλές συντήρηση αλλά και οδήγησης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Συμβουλές χειμώνα

Η θερμοκρασία αρχίζει να μειώνεται σιγά σιγά και η έλευση του βαρύ χειμώνα πλησιάζει, συνεπώς έφτασε η ώρα να μάθουμε ή να “φρεσκάρουμε” τις γνώσεις μας σχετικά με την συντήρηση του αυτοκινήτου σε αντίξοες συνθήκες. Η Volkswagen μας έδωσε για αυτό το λόγο πέντε συμβουλές συντήρησης του αυτοκινήτου μας και μας βοηθά να προλαμβάνουμε καταστάσεις, ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Χρήσιμα: Τι είναι η “ιρλανδική διάβαση” και ποιους κινδύνους κρύβει;

Έλεγχος υγρών
Τόσο το ψυκτικό υγρό του κυκλώματος ψύξης του κινητήρα, όσο και το υγρό για τον καθαρισμό του παρμπρίζ πρέπει να είναι ανθεκτικά στις χαμηλές θερμοκρασίες και να μην παγώνουν. Σε περίπτωση που παγώσει κάποιο υγρό τις κρύες νύχτες του χειμώνα, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί σημαντική ζημιά στο αυτοκίνητο. Συνεπώς φροντίζουμε να επιλέξουμε υγρά με ένδειξη λειτουργίας σε θερμοκρασίες αρκετά κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.


Σωστή φροντίδα της μπαταρίας
Στο παρελθόν έχουμε ξανά αναφερθεί στις καταπονήσεις που δέχεται η μπαταρία τον χειμώνα. Αν δεν διανύουμε συχνά μεγάλες αποστάσεις, η αγορά ενός φορτιστή ενδεχομένως να είναι μία καλή επιλογή. Ειδάλλως φροντίζουμε να μετράμε συχνά την τάση της. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τις συμβουλές μας για την συντήρηση της μπαταρίας τον χειμώνα.

Κλιματισμός το χειμώνα
Πολλοί οδηγοί επιλέγουν να μην χρησιμοποιούν το σύστημα κλιματισμού τον χειμώνα και να θερμαίνουν την καμπίνα με το “καλοριφέρ”. Διαβάστε πατώντας εδώ γιατί πρέπει να αποφεύγουμε κάτι τέτοιο. 

Χρησιμοποιείστε τα πίσω φώτα ομίχλης
Στα περισσότερα αυτοκίνητα, πέρα από τα εμπρός φώτα ομίχλης υπάρχουν και τα πίσω. Κάνουν το αυτοκίνητό μας πιο ορατό στους οδηγούς που ακολουθούν και πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε συνθήκες ομίχλης, διαφορετικά δυσχεραίνουν την ορατότητα των υπολοίπων. Βασική αρχή είναι τα συγκεκριμένα φώτα να ενεργοποιούνται όταν η ορατότητα είναι μικρότερη των 50 μέτρων. Μόνο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο τα ενεργοποιούμε και κινούμαστε με ταχύτητα που δεν υπερβαίνει τα 50 χλμ./ώρα.

Έλεγχος πίεσης ελαστικών
Συμβουλή παντός καιρού, ελέγχουμε την πίεση των ελαστικών ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στην περίπτωση τώρα του χειμώνα, ίσως να έχετε ακούσει την άποψη ότι σε χαμηλές θερμοκρασίες πρέπει να μειώνουμε την πίεση στα ελαστικά. Ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τηρούμε απόλυτα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.