Χρήσιμα: Η ρύθμιση του air condition που μας προστατεύει σε συνθήκες έντονου καπνού

Δείτε στον διαδραστικό χάρτη την ποιότητα του αέρα στην περιοχή που κινείστε και ασφαλώς τι πρέπει να κάνετε μόλις μπείτε στο αυτοκίνητό σας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Air condition

Στις περισσότερες περιοχές της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη επικράτεια, υπάρχει έντονος καπνός λόγω των πυρκαγιών. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα στην περιοχή που κινείστε. Οι μετακινήσεις θα πρέπει να περιοριστούν, ενώ αν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο πρέπει να ενεργοποιήσετε οπωσδήποτε το air condition στην ρύθμιση της ανακύκλωσης.

Σε κάθε αυτοκίνητο ενεργοποιείται με διαφορετικό τρόπο. Άλλες φορές υπάρχει κινούμενος διακόπτης δύο θέσεων, με τη μία να ρυθμίζει την εισροή του αέρα από το περιβάλλον και την άλλη να είναι η ανακύκλωση του αέρα της καμπίνας. Σε άλλα αυτοκίνητα μπορεί να υπάρχει απλά ηλεκτρικός διακόπτης με φωτεινή ένδειξη. Όπως και να ‘χει, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε ενεργοποιήσει το πρόγραμμα ανακύκλωσης του αέρα, το οποίο απεικονίζεται πάντα με το σύμβολο που βλέπουμε στην εικόνα που ακολουθεί.


Ακολουθούν “βήμα – βήμα” οι οδηγίες για οδήγηση σε συνθήκες έντονου καπνού:
– Κλείνουμε τα παράθυρα του οχήματος
– Ενεργοποιούμε το air condition
– Επιλέγουμε το πρόγραμμα ανακύκλωσης αέρα πατώντας τον παραπάνω διακόπτη

Χρήσιμα: Η συμβουλή για την καλή λειτουργία του κλιματισμού το καλοκαίρι

Αξίζει να τονίσουμε ότι, αν είναι εφικτό, ελαχιστοποιούμε τις μετακινήσεις σε τέτοιες συνθήκες έντονου καπνού. Κατά την παραμονή μας στο σπίτι, κλείνουμε πόρτες-παράθυρα και ενεργοποιούμε το air condition. Οι οικιακές μονάδες ψύχουν αέρα που βρίσκεται στο εσωτερικό του σπιτιού, συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος εισροής αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.