Χρήσιμα: Πως χρησιμοποιούμε το κουμπί “SYNC” στο σύστημα κλιματισμού;

Υπάρχει σε πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα και είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε την λειτουργία του. Ας δούμε ποιος είναι ο ρόλος του κουμπιού "SYNC"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
SYNC

Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα κλιματιστικά έχουν “πάρει” φωτιά, όχι μόνο στα σπίτια, αλλά και στα αυτοκίνητα. Καλό είναι να γνωρίζουμε κάθε δυνατότητα του συστήματος κλιματισμού στο αυτοκίνητό μας και αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε το κουμπί “SYNC”, το οποίο υπάρχει στο πάνελ ελέγχου του συστήματος κλιματισμού πολλών αυτοκινήτων.

Χρήσιμα: Σε πόσα λεπτά το λιπαντικό “πιάνει” θερμοκρασία λειτουργίας;

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το εν λόγω κουμπί θα το βρείτε μόνο σε αυτοκίνητα που εξοπλίζονται με σύστημα διζωνικού κλιματισμού (ή τριζωνικού κτλ.), όπως για παράδειγμα το Mazda3 που έχουμε αυτή τη στιγμή στην κατοχή μας για δοκιμή (από εκεί προέρχεται και η φωτογραφία). Πριν δούμε τι είναι το “SYNC”, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο διζωνικός κλιματισμός είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό που βρίσκεται σε πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα. Δίνει την δυνατότητα στους εμπρός επιβάτες να ρυθμίζουν διαφορετικά την θερμοκρασία του αέρα που τους “χτυπάει”, πχ. 22°C για τον οδηγό και 26°C για τον συνοδηγό. Η επιλογή της θερμοκρασίας γίνεται συνήθως με αντίστοιχους περιστροφικούς διακόπτες που βρίσκονται προς το μέρος του οδηγού και του συνοδηγού αντίστοιχα. Σε συστήματα τριζωνικού κλιματισμού, την ίδια επιλογή έχουν και οι πίσω επιβάτες.


Και ακριβώς εδώ έρχεται το κουμπί “SYNC”, το οποίο μόλις ενεργοποιηθεί, ο οδηγός θα επιλέγει την θερμοκρασία του και αυτομάτως θα συγχρονίζεται στους ίδιους βαθμούς Κελσίου και η θερμοκρασία του συνοδηγού (και των πίσω επιβατών σε τριζωνικά συστήματα κλιματισμού). Έτσι, θα μπορεί να ελέγχει την θερμοκρασία σε όλους τους αεραγωγούς της καμπίνας.

Επίσης, σε κάποια σύγχρονα αυτοκίνητα, η ρύθμιση συγχρονισμού θερμοκρασίας “SYNC” ενεργοποιείται και μέσω των φωνητικών εντολών. Για παράδειγμα, στα μοντέλα της Volvo ο οδηγός λέει την φράση “Sync temperature” και το αυτοκίνητο συγχρονίζει τη θερμοκρασία για όλες τις ζώνες κλιματισμού της καμπίνας με τη θερμοκρασία που έχει επιλεγεί στην πλευρά του οδηγού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.