Χρήσιμα: Τελικά χρειάζεται να πατάμε συμπλέκτη πριν “βάλουμε μπροστά”;

Οι απόψεις διίστανται! Πατάμε συμπλέκτη την ώρα που βάζουμε μπροστά ή όχι; Ώρα να δώσουμε την απάντηση, αλλά να τονίσουμε και τους λόγους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
συμπλέκτης

Σίγουρα σας έχει απασχολήσει το συγκεκριμένο ερώτημα και αναμφισβήτητα έχει “διχάσει” τους οδηγούς. Πολλοί πατούν συμπλέκτη πριν ενεργοποιήσουν τον κινητήρα χωρίς να γνωρίζουν γιατί το κάνουν (ή το κάνουν γιατί πλέον το απαιτούν τα σύγχρονα αυτοκίνητα). Άλλοι δεν πατάνε και δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που πρέπει να αλλάξουν συνήθεια. Πάμε να δούμε ποια είναι η σωστή τακτική, αλλά και για ποιους λόγους.

Τεχνικό: Γιατί υπάρχουν αυτά τα ελατήρια στον δίσκο του συμπλέκτη; (+video)

Αρχικά ξεκαθαρίζουμε ότι χρειάζεται να πατάμε τον συμπλέκτη κατά την εκκίνηση του κινητήρα για τους εξής λόγους. Πρώτα από όλα τίθεται θέμα ασφάλειας! Αν συνηθίσουμε να πατάμε συμπλέκτη, τότε είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν θα ξεκινήσει ο κινητήρας με το γνωστό “τίναγμα” του οχήματος. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν συμβεί σοβαρά ατυχήματα επειδή ο οδηγός εκκίνησε τον κινητήρα έχοντας σχέση στο κιβώτιο.


Ένας δεύτερος, εξίσου σημαντικός λόγος σχετίζεται με την μίζα και την μπαταρία του αυτοκινήτου. Ενεργοποιώντας τον κινητήρα με το πεντάλ του συμπλέκτη πατημένο, ουσιαστικά απαλλάσσουμε την μίζα από το επιπλέον “φορτίο” του συστήματος μετάδοσης. Αυτό κάνει το έργο της σημαντικά πιο εύκολο. Αυτό με την σειρά του έχει ως αποτέλεσμα τις μικρότερες ανάγκες σε ρεύμα, άρα προστατεύεται και η μπαταρία που τροφοδοτεί με ενέργεια την μίζα.

Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που καθιστούν σωστό το να πατάμε τον συμπλέκτη πριν βάλουμε μπροστά τον κινητήρα. Στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα, είτε φέρουν κουμπί start-stop, είτε τυπικό διακόπτη μίζας με κλειδί, η έναυση του κινητήρα χωρίς το πάτημα του συμπλέκτη είναι αδύνατη. Αν οδηγός δοκιμάσει να βάλει μπροστά το όχημα χωρίς να πατήσει το σχετικό κουμπί, εμφανίζεται κάποιο μήνυμα, όπως για παράδειγμα αυτό που βλέπετε στην κεντρική εικόνα (στην περίπτωση των μοντέλων της Hyundai). Μάλιστα κάποια αυτοκίνητα απαιτούν να πατήσεις συμπλέκτη αλλά και φρένο πριν εκκινήσεις το μοτέρ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.