Χρήσιμες και απλές συμβουλές για οδήγηση σε πλημμυρισμένο δρόμο

Δυστυχώς στην χώρα μας φτάνει ένα ξαφνικό μπουρίνι για να πλημμυρίσουν οι δρόμοι. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε πως να συμπεριφερθούμε αν βρεθούμε να οδηγούμε σε πλημμυρισμένο δρόμο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι φρόνιμο όταν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα να μην βρισκόμαστε στο δρόμο αλλά στο σπίτι μας ή σε οποιοδήποτε άλλο ασφαλές μέρος. Παρόλα αυτά, αντιλαμβανόμαστε πως η ανάγκη είναι τέτοια που μπορεί να μας φέρει στη δύσκολη θέση να πρέπει να οδηγήσουμε μέχρι ένα ασφαλέστερο σημείο.

Δείτε επίσης: Τι είναι η “Ιρλανδική Διάβαση” και τι κίνδυνο κρύβει 

Ας δούμε λοιπόν πως πρέπει να συμπεριφερθούμε στην περίπτωση που βρεθούμε να οδηγούμε το αυτοκίνητό μας σε πλημμυρισμένο δρόμο.


  • Γνωρίζουμε το μέγιστο βάθος βύθισης του οχήματος μας: αυτό το ύψος έχει οριστεί για κάθε όχημα, με βάση που βρίσκονται τα ευάλωτα συστήματα, όπως το φίλτρο αέρα και ο/οι πολλαπλασιαστής/πολλαπλασιαστές.
  • Οδηγούμε στο νερό με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη από 3-5 χλμ./ώρα: αυτό μειώνει την πιθανότητα εισόδου νερού στον κινητήρα μέσω του φίλτρου αέρα και βλάβης των ηλεκτρικών εξαρτημάτων, καθώς δημιουργεί ένα “κύμα τόξου” μπροστά από το όχημα και μια πίεση στο επίπεδο του νερού, γύρω από την θέση του κινητήρα.
  • Κρατάμε μια σταθερή ταχύτητα και δεν αφήνουμε το γκάζι: αυτό εμποδίζει το νερό να πλημμυρίσει τον κινητήρα, μέσω της εξάτμισης
  • Επιχειρούμε πέρασμα με ένα όχημα κάθε φορά: αν έχουμε άλλο αυτοκίνητο εμπρός μας περιμένουμε να περάσει από τον πλημμυρισμένο δρόμο. Έτσι, βλέπουμε τι βάθος έχει το νερό εμπρός και δεν θα εγκλωβιστούμε στη μέση των πλημμυρισμένων δρόμων, εάν το προπορευόμενο όχημα ακινητοποιηθεί.
  • Αφού περάσουμε με ασφάλεια έναν πλημμυρισμένο δρόμο, ελέγχουμε για τυχόν φερτά υλικά βρίσκονται στο όχημά μας. Ελέγξτε το όχημα και το χώρο του κινητήρα για τυχόν σημάδια από συντρίμμια και λοιπά υλικά, που θα μπορούσαν να παγιδευτούν μέσα.

Προσοχή: Οι παραπάνω συμβουλές είναι για λιμνάζοντα νερά και όχι για ορμητικούς χειμάρρους. Σε καμία περίπτωση δεν περνάμε έναν ορμητικό χείμαρρο ή μια “ιρλανδική διάβαση” με πολύ νερό με το αυτοκίνητό μας, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μας παρασύρει και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]