“Εμένα κοίτα…”: Tips για επιβίβαση αυτοκινήτου σε πλοίο, δίχως άγχος

Σε αγχώνει η επιβίβαση του αυτοκινήτου σου στο καράβι; Δες πως μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα από όσο νομίζεις και με λιγότερο άγχος. "Εμένα κοίτα"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ηλεκτρικά αυτοκίνητα

“Come as you are” (“έλα όπως είσαι” στα ελληνικά) είπε μέλος του πληρώματος του πλοίου στον Άγγλο οδηγού του αυτοκινήτου εμπρός μου, καθώς έμπαινε στο καράβι για να φύγει για Κυκλάδες και εγώ σκέφτηκα κατευθείαν τους Nirvana και τη μεγάλη, ομώνυμη επιτυχία τους! Επειδή όμως μόνο νιρβάνα δεν μπορείς να νιώσεις όταν μπαίνεις με το αυτοκίνητό σου στο πλοίο τον Αύγουστο, ετοίμασα τον παρακάτω οδηγό για οδηγούς… αρχάριους, προκειμένου να διευκολύνω την κατάσταση όσο μπορώ.

Πολλοί είναι οι οδηγοί αυτοκινήτου που αγχώνονται μόνο και μόνο επειδή πρέπει να βάλουν το αυτοκίνητό τους στο πλοίο. Είναι μια διαδικασία που ειδικά αν είσαι νέος οδηγός δεν είναι καθόλου εύκολη και σε γεμίζει με τόσο άγχος που μπορεί να νιώθεις πως ξέχασες την… οδήγηση ακόμη και αν μόλις την… έμαθες!

Με το άρθρο μου αυτό λοιπόν σκοπό έχω να προετοιμάσω όσους από τους οδηγούς νιώθουν αγχωμένοι με την διαδικασία αυτή. Να αποβάλλω το άγχος τους. Πάμε λοιπόν να δούμε βήμα-βήμα πως η επιβίβαση του αυτοκινήτου σε πλοίο μπορεί να γίνει εύκολα και χωρίς πρόβλημα.


Πρώτα από όλα φροντίζουμε να μάθουμε που θα βρίσκεται το πλοίο που μας ενδιαφέρει. Από ποιο σημείο του λιμανιού αναχωρεί. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την ακριβή τοποθεσία του, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλο λιμάνι. Αφού λοιπόν βρούμε το σημείο, καλό είναι αν υπάρχει ο χρόνος να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητό μας από εκεί, κάποια μέρα πριν την αναχώρησή μας και όχι σε ώρα αιχμής, να εξοικειωθούμε με τον χώρο οδηγικά και να βεβαιωθούμε πως δεν θα κάνουμε κάποιο λάθος, την ημέρα αναχώρησης και χάσουμε πολύτιμο χρόνο (ή και το καράβι). Κάτι που θα μας φορτώσει με απίστευτο άγχος…

Φτάνοντας στην ημέρα της αναχώρησης φροντίζουμε από πριν να έχουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφά μας εύκολα προσβάσιμα και τακτοποιημένα, ώστε να αποφύγουμε το άγχος της τελευταίας στιγμής. Ξεκινάμε πολύ νωρίς και όχι οριακά, ώστε να φτάσουμε εκεί στην ώρα μας. Βρίσκουμε το καράβι και περιμένουμε στην ουρά που μας υποδεικνύουν οι λιμενικοί.

Σβήνουμε το αυτοκίνητο, ετοιμάζουμε τα έγγραφά μας και περιμένουμε. Μόλις δούμε κινητικότητα εμπρός στην σειρά μας εκκινούμε τον κινητήρα. Ακολουθούμε τους υπόλοιπους και τις υποδείξεις των λιμενικών ή του πληρώματος. Όταν πλησιάζουμε στο καράβι, ανάβουμε τα φώτα μας (εκτός διαφορετικής οδηγίας) και αφήνουμε αρκετή απόσταση από τον εμπρός, ειδικά αν πρόκειται να ανέβουμε ράμπα με κλίση. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να σταματήσουμε στα μισά της και μετά να πρέπει να ξεκινήσουμε σε ανηφόρα. Μην βάζετε δύσκολα στον εαυτό σας χωρίς λόγο.

Το πλήρωμα του καραβιού θα σας κατευθύνει ακριβώς εκεί που πρέπει. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες και μην στρίβετε το τιμόνι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που σας υποδεικνύουν. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αυτό, αλλά έτσι είναι. Ξέρουν καλά την δουλειά τους. Απλώς ακολουθείστε τις οδηγίες τους. Απενεργοποιούμε το ηχοσύστημα, καθώς είναι πηγή αντιπερισπασμού. Αν θεωρείτε πως είναι κάτι πολύ δύσκολο, πείτε σε κάποιον από το πλήρωμα να οδηγήσει αυτός το αυτοκίνητό σας. Είναι προτιμότερο από το να προκαλέσετε κάποιο ατύχημα.

Όταν παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σιγουρευτείτε πως έχετε τραβήξει χειρόφρενο. Κλειδώστε το και απενεργοποιήστε τον συναγερμό (ή επιλέξτε το ανάλογο πρόγραμμα λειτουργίας του συναγερμού). Παρατηρήστε καλά τον χώρο γύρω σας και βγάλτε και μία φωτογραφία/βίντεο, προκειμένου να γνωρίζετε που είναι το αυτοκίνητό σας όταν επιστρέψετε αν δεν μπορείτε να απομνημονεύσετε αριθμό καταστρώματος κλπ. (πολλές φορές παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις κατά την αποβίβαση, εξαιτίας οδηγών που δεν βρίσκουν το αυτοκίνητό τους). Είναι σημαντικό επίσης να θυμόσαστε τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου σας, καθώς μπορεί κάποια ανακοίνωση στο πλοίο να αφορά στο δικό σας αυτοκίνητο. Σιγουρευτείτε πως έχετε πάρει όλα τα απαραίτητα πράγματά σας, καθώς δεν επιτρέπεται να επιστρέψετε στο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Εννοείται πως δεν αφήνουμε ζώα στο αυτοκίνητο.

Πάμε τώρα στην αποβίβαση. Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε εγκαίρως στο αυτοκίνητό μας. Πρέπει να θυμόμαστε πως εξαιτίας μας μπορεί να περιμένουν δεκάδες άνθρωποι με τα αυτοκίνητά τους. Αφού εντοπίσουμε το αυτοκίνητό μας αν δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτό, περιμένουμε σε ασφαλές μέρος. Ελέγχουμε αν το πλήρωμα του καραβιού έχει βάλει τάκους σε κάποια από τις ρόδες του αυτοκινήτου μας και αν δεν τον έχουν απομακρύνει ενημερώνουμε σχετικά. Όταν μπούμε στο αυτοκίνητο ΔΕΝ ενεργοποιούμε τον κινητήρα μας άμεσα (εκτός αν πρέπει). Ειδικά αν το μέρος στο οποίο βρισκόμαστε δεν έχει επαρκή εξαερισμό. Εκκινούμε το μοτέρ τελευταία στιγμή πριν ξεκινήσουμε την πορεία μας (το τοξικό καυσαέριο είναι ότι χειρότερο για την υγεία μας). Ξεκινάμε και ακολουθούμε τον εμπρός και τις υποδείξεις του πληρώματος. Έχουμε αναμμένα τα φώτα μας (εκτός αν υπάρχει διαφορετική οδηγία) μέχρι την αποβίβασή μας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]