Κ.Ο.Κ.: Ποια είναι η σωστή σειρά;

Συνεχίζουμε τα θεωρητικά μαθήματα οδήγησης, αυτή την φορά εγκαταλείποντας για λίγο τα σήματα και βλέποντας ένα οδηγικό σενάριο. Ας δούμε την απάντηση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από λίγο καιρό εδώ στο “traction.gr” ξεκινήσαμε την ενότητα των “θεωρητικών μαθημάτων οδήγησης”. Σε μία προσπάθεια λοιπόν να φρεσκάρουμε όλοι μας τις γνώσεις μας και να μάθουμε ίσως πράγματα που δεν γνωρίζουμε, παρουσιάσαμε άρθρα τα οποία είχαν πινακίδες κυκλοφορίας και την σημασία τους.

Πλέον, πάμε ένα βήμα παραπέρα, καθώς θα ασχοληθούμε και με οδηγικά σενάρια, τα οποία είναι ρεαλιστικά, συναντάμε στα βιβλία θεωρητικής οδήγησης και καλό είναι να ξέρουμε την απάντηση.

Πιο πάνω λοιπόν μπορείτε να δείτε στην σχετική εικόνα τρία οχήματα να έχουν πλησιάσει σε διασταύρωση. Στην εικόνα απεικονίζονται ξεκάθαρα και οι ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που μπορούμε να αντλήσουμε από την εικόνα αυτή το ερώτημα είναι “με ποια σειρά θα περάσουν τα οχήματα;”.


Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα λοιπόν είναι η “2-1-3”. Αυτό γιατί το όχημα νούμερο 2 κινείται σε δρόμο προτεραιότητας, όπως υποδηλώνει και η συγκεκριμένη πινακίδα, ενώ τα άλλα δύο οχήματα σε δρόμο στον οποίο υποχρεούνται να παραχωρήσουν προτεραιότητα (διαβάστε εδώ στο σχετικό άρθρο μας για την συγκεκριμένη πινακίδα και την διαφορά της με το STOP). Από τα οχήματα 1 και 3 όμως, αυτό που έχει προτεραιότητα είναι το 1 γιατί συνεχίζει ευθεία, ενώ το 3 έχει σκοπό να πραγματοποιήσει αριστερή στροφή και υποχρεούται να περιμένει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]