Άναψαν τα… λαμπάκια σου; Δες τι σημαίνει το κάθε ένα ξεχωριστά (+videos)

Πολλές φορές από την χαρά μας που παίρνουμε αυτοκίνητο ξεχνάμε να κάνουμε τα βασικά... Να ανατρέξουμε στο εγχειρίδιο και να δούμε τι σημαίνει κάθε ενδεικτική λυχνία ξεχωριστά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σίγουρα, όπως με κάθε συσκευή που αγοράζουμε έτσι και με το αυτοκίνητο, πριν κάνουμε τα πρώτα μας χιλιόμετρα, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο εγχειρίδιο χρήσης. Πολλοί όμως, λίγο από την ανυπομονησία μας να οδηγήσουμε το νέο μας τετράτροχο καμάρι, λίγο από… βαρεμάρα, δεν το κάνουμε ποτέ.

Μέγα λάθος όμως, γιατί φτάνει η στιγμή που μπορεί να ανάψει κάποια ενδεικτική λυχνία στο ταμπλό και τότε αγχωνόμαστε και ψάχνουμε στο εγχειρίδιο ή στο διαδίκτυο να δούμε τι σημαίνει.

Για αυτό το λόγο εμείς πιο κάτω σας παραθέτουμε δύο εικόνες, στις οποίες φαίνονται οι πιο βασικές και συνηθισμένες ενδεικτικές λυχνίες που μπορεί να συναντήσουμε στο ταμπλό του αυτοκινήτου μας και σας λέμε τι ακριβώς σημαίνει η κάθε μία ξεχωριστά.


Στις εικόνες που ακολουθούν έχουμε τις εξής ενδεικτικές λυχνίες: Μπαταρία, Λιπαντικό, Αερόσακοι, Φρένα, ABS, Σύστημα διεύθυνσης, Καύσιμο, Αντιολισθητικά συστήματα, Πίεση ελαστικών, Σύστημα ελέγχου ευστάθειας, Κινητήρας, Cruise Control, Φλας, Προβολείς.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου σας, ενώ ακόμη καλύτερα θα ήταν να επισκεφθείτε κάποιον επισκευαστή, ώστε να αναγνωρίσει το σφάλμα μέσω διαγνωστικού (στις περιπτώσεις που χρειάζεται φυσικά) και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διορθωθεί.

Δείτε πιο κάτω το video του TractioN για τα… λαμπάκια του αυτοκινήτου σας:

Και μιας και είπαμε για manual ας δούμε και το video του TractioN για τη χρήση manual.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]