Τα κοντέρ των αυτοκινήτων «κλέβουν». Πόσο όμως και γιατί;

Έχετε παρατηρήσει ότι το κοντέρ του αυτοκινήτου δείχνει υψηλότερη ταχύτητα από την πραγματική; Υπάρχει λόγος που γίνεται κάτι τέτοιο, ώρα να τον μάθετε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε συχνά κάποιο σύστημα πλοήγησης, θα έχετε παρατηρήσει απώλειες στην στιγμιαία ταχύτητα σε σχέση με την αναγραφόμενη στον πίνακα οργάνων. Ποια από τις δύο είναι η πραγματική, αυτή της συσκευής ή αυτή του κοντέρ; Υπάρχει λόγος που υπάρχει απόκλιση;

Διαβάστε επίσης: Οδήγηση με αναμμένο λαμπάκι καυσίμου. Δημιουργεί βλάβη;

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρατηρήσετε αυτό το φαινόμενο είναι η ενεργοποίηση της πλοήγησης από εξωτερική πηγή (πχ. κινητό ή ακόμη καλύτερα σε μία εξωτερική/φορητή μονάδα GPS). Σε έναν αυτοκινητόδρομο, κινούμενοι με υψηλή ταχύτητα, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει απόκλιση στην ταχύτητα που καταγράφεται. Μάλιστα, δε θα λέγαμε ότι η διαφορά είναι αμελητέα, ούτε στα πλαίσια του σφάλματος.


Πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο και μάλιστα ρυθμίζεται από σχετικό νόμο. Τα κοντέρ των αυτοκινήτων δείχνουν πάντα ότι κινούμαστε με αυξημένη ταχύτητα σε σχέση με την πραγματική. Σύμφωνα με το άρθρο ECE R39 της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (παράγραφος 5.4), όλα τα κοντέρ απαγορεύεται να δείχνουν χαμηλότερη από την πραγματική ταχύτητα.

Ταυτόχρονα, ο νόμος επιβάλλει ως ανώτατο όριο απεικόνισης στον πίνακα οργάνων το 10% συν 4 χλμ./ώρα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι όταν κινείστε σε αυτοκινητόδρομο με 100 χλμ./ώρα, το αυτοκίνητο μπορεί να δείχνει ταχύτητα έως και 114 χλμ./ώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που «κλέβει» πάντα προς τα πάνω.

Σου άναψαν τα λαμπάκια; Δες τι σημαίνει το κάθε ένα ξεχωριστά (+videos)

Δεδομένου ότι ακόμα και η φθορά των ελαστικών ή η πίεση μεταβάλλουν τη διάμετρο του τροχού, οι κατασκευαστές ρυθμίζουν το κοντέρ να δείχνει υψηλότερη ταχύτητα. Ωστόσο, η ένδειξη της απόστασης που διανύει το αυτοκίνητο είναι υπολογισμένη ώστε να απεικονίζεται με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.