Τι είναι αυτή η οπή στο καπάκι του ντεπόζιτου; – O “άγνωστος” λόγος ύπαρξής της!

Την συναντάμε σε αρκετά αυτοκίνητα και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη! Πάμε να δούμε τον λόγο ύπαρξης αυτής της υποδοχής στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ντεπόζιτο

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να δημιουργούνται μικροατυχήματα σε αυτοκίνητα κατά την διάρκεια ανεφοδιασμού καυσίμου. Είναι μία διαδικασία που απαιτεί στοιχειώδη προσοχή από τον υπάλληλο του πρατηρίου. To πιο συχνό φαινόμενο, είναι να βγάζει την τάπα και να την στηρίζει επάνω στο αμάξωμα. Έτσι, έρχεται σε επαφή με το χρώμα του οχήματος, δημιουργώντας πολλές φορές μικρογρατζουνιές.

Χρήσιμα: Δεν “κουμπώνει” η όπισθεν; To κόλπο που λύνει το πρόβλημα (+video)

Οι εταιρείες έρχονται με ένα έξυπνο “trick” να κάνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Τοποθετούν στο καπάκι ειδικές θήκες στις οποίες μπορεί ο υπάλληλος του πρατηρίου να στηρίξει την τάπα. Στην περίπτωσης της βαυαρικής εταιρείας, υπάρχει η οπή που βλέπετε στην φωτογραφία και ουσιαστικά είναι μία έξυπνη θήκη για το καπάκι του ντεπόζιτου.


Παρόμοια τακτική ακολουθούν και άλλες εταιρείες! Συχνό είναι να βλέπουμε ειδική, συρταρωτή “θήκη” στο καπάκι του ντεπόζιτου, στην οποία στηρίζεται η τάπα. Πιο σπάνια, βλέπουμε κάτι σαν κρεμαστράκι, όπως αυτό στην φωτογραφία που ακολουθεί. Προέρχεται από μοντέλο της Citroen.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.