Χρήσιμα: Τι είναι αυτός δακτύλιος δίπλα στις δισκόπλακες; (+video)

Ένα εξάρτημα που υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα. Αυτός ο δακτύλιος είναι πολύ χρήσιμος, ας δούμε που βρίσκεται και ποιος είναι ο ρόλος του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δακτύλιος

Ίσως να μην γνωρίζετε αυτό το εξάρτημα στο αυτοκίνητό σας. Πρόκειται για μέρος του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος των τροχών, γνωστό εδώ και χρόνια ως ABS. Συνεπώς, υπάρχει σε κάθε αυτοκίνητο που φέρει αυτό το σύστημα ενεργητικής ασφάλειας. Πάμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτόν τον οδοντωτό δακτύλιο!

Χρήσιμα: Υπάρχει ένα “κουμπί” κάτω από το γκάζι. Γνωρίζεις τον λόγο;

Αρχικά, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το ABS είναι υπεύθυνο για την ασφαλή επιβράδυνση του οχήματος. Συνεχώς αξιολογεί την γωνιακή ταχύτητα των τεσσάρων τροχών και αν παρατηρηθεί ότι κάποιος μπλόκαρα, στιγμιαία μειώνεται η πίεση που ασκούν τα τακάκια στον τροχό ώστε να σταματήσει η ολίσθηση του τελευταίου.


Πως όμως “καταλαβαίνει” το σύστημα ABS την γωνιακή ταχύτητα του κάθε τροχού. Εδώ ακριβώς έρχεται το εικονιζόμενο εξάρτημα, γνωστό και ως ABS Ring. O δακτύλιος περιστρέφεται με την γωνιακή ταχύτητα του εκάστοτε τροχού και οι οδοντώσεις του “διαβάζονται” από έναν αισθητήρα (φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί).

Έτσι, ανά πάσα στιγμή συλλέγονται δεδομένα γωνιακών ταχυτήτων από όλους τους τροχούς και το ABS είναι σε θέση να “ανταποκρίνεται” ταχύτατα και με ακρίβεια όταν χρειαστεί. Συχνά, αυτός ο οδοντωτός δακτύλιος δεν είναι εμφανής, μιας και σε πολλά αυτοκίνητα βρίσκεται ακριβώς πίσω από την δισκόπλακα. Ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό video, ώστε να κατανοήσετε ακόμα καλύτερα τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου εξαρτήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.