Τι ρόλο έχει το “κουμπί” κάτω από το πεντάλ γκαζιού του αυτοκινήτου;

Έχετε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο; Πατώντας τέρμα το πεντάλ του γκαζιού, θα αισθανθείτε ένα "σκαλοπάτι". Ας γνωρίσουμε το "μυστικό" κουμπί κάτω από το γκάζι...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
kickdown

Όσοι οδηγείται αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, πιθανόν να έχετε ήδη καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάμε. Αν κάποια φορά πατήσατε βίαια τέρμα το γκάζι, πιθανόν να αισθανθήκατε ένα “σκαλοπάτι” στην διαδρομή του πεντάλ. Αυτό συνέβη γιατί κάτω από το γκάζι υπάρχει ένα εξάρτημα που μοιάζει με κουμπί και αποτελεί βασικό εξάρτημα του συστήματος “kickdown”.

Χρήσιμα: Για ποιον λόγο υπάρχει αυτό το πλαστικό στο παρμπρίζ;

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το “kickdown” υπάρχει σαν λειτουργία μόνο στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και όχι στα χειροκίνητα. Ουσιαστικά πρόκειται για την απότομη αλλαγή σχέσεων στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, μόλις ο οδηγός επιλέξει να “βυθίσει” το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα.


Έστω, λοιπόν, ότι ο οδηγός ενός αυτοκινήτου κινείται στον αυτοκινητόδρομο με 100 χλμ./ώρα και 6η ταχύτητα στο αυτόματο σασμάν. Μόλις πατήσει τέρμα το γκάζι, το αυτοκίνητο θα κατεβάσει πάνω από μία σχέσεις ώστε να αποκτήσει τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση. Για παράδειγμα, από την 6η σχέση, μπορεί να κατεβάσει αυτόματα ακόμα και σε 3η σχέση. Αυτό ακριβώς είναι το “kickdown”.

Στα περισσότερα αυτοκίνητα, στο τέλος της πλήρους διαδρομής του πεντάλ γκαζιού, υπάρχει ένα “σκαλοπάτι”. Δημιουργεί μία αίσθηση σα να πατάμε κουμπί με το πεντάλ του γκαζιού. Αυτή είναι ουσιαστική η εντολή, ώστε να γίνει το “kickdown”. Εννοείται πως η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη στα αυτόματα κιβώτια, είτε o μοχλός βρίσκεται στη θέση D (Drive), είτε έχει επιλεχθεί το M (Manual).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.