Τι σημαίνει το “Σ” και για ποιους οδηγούς είναι υποχρεωτικό;

Μετά το "Ν" πλέον θα έχουμε και το "Σ". Ας δούμε τι σημαίνει και για ποιους οδηγούς είναι υποχρεωτικό να υπάρχει στο αυτοκίνητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Συνοδός

Στην χώρα μας πλέον, εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, μπορούν να έχουν δίπλωμα και οι 17χρονοι. Προφανώς και θα υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται, όπως θα διαβάσετε και στο προηγούμενο άρθρο αλλά και κάποιες υποχρεώσεις από πλευράς οδηγού.

Δείτε επίσης: Jeep in Athens-Οδηγική εμπειρία με ασφάλεια και στυλ στην πόρτα σου!

Μία από αυτές είναι και πως οι 17άρηδες οδηγοί θα πρέπει να έχουν πάντοτε συνοδό στο αυτοκίνητο και για να το δείξουν αυτό και στους οδηγούς που ακολουθούν, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα διακριτικό σήμα. Αυτό αποτελείται από το Κεφαλαίο γράμμα «Σ» με διαστάσεις 12 x15 εκατοστά στο πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, ο συνοδός θα πρέπει να είναι άνω των 25 ετών και να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης τουλάχιστον 5 χρόνια.


Οι 17άρηδες επιτρέπεται να οδηγούν μόνο εντός της Περιφέρειας όπου κατοικούν και το όχημα θα φέρει το ειδικό σήμα «Σ» που θα ορίζει ότι οδηγεί νέος οδηγός με “Συνοδό”. Εφόσον ο 17χρονος οδηγός κατά τη διάρκεια του έτους αυτού δεν εμπλακεί σε ατύχημα, όταν κλείσει τα 18 θα έχει πλέον το κανονικό δίπλωμα οδήγησης. Διαφορετικά θα πρέπει να δώσει ξανά εξετάσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]