Χρήσιμα: Ο λόγος που υπάρχουν στα τούνελ αυτοί οι τεράστιοι ανεμιστήρες (+videos)

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει αυτούς τους ανεμιστήρες στην οροφή των τούνελ. Ο ρόλος τους είναι πολύ σημαντικός, δείτε γιατί υπάρχουν εκεί!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πλέον, η χώρα μας διαθέτει αρκετούς υπερσύγχρονους αυτοκινητόδρομους, οι οποίοι ενώνουν τα μεγάλα αστικά κέντρα. Δεδομένου ότι ζούμε σε μία χώρα με έντονο ανάγλυφο, η δημιουργία τούνελ είναι αναπόφευκτη.

Διαβάστε επίσης: Τα κοντέρ των αυτοκινήτων «κλέβουν» και με τον νόμο! Πόσο και γιατί; 

Στη διάρκεια ενός ταξιδιού, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τους μεγάλους ανεμιστήρες στην οροφή ενός τούνελ. Ίσως να έχετε αναρωτηθεί για ποιον λόγο βρίσκονται εκεί και, διαβάζοντας το συγκεκριμένο κείμενο, η απορία σας θα λυθεί. Είναι αρκετά εντυπωσιακοί σχεδιαστικά, μιας και θυμίζουν κινητήρες τύπου jet, ενώ αποτελούν τα σημαντικότερα εξαρτήματα του συστήματος εξαερισμού κάθε οδικής σήραγγας.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όταν ένα αυτοκίνητο περνά μέσα από το τούνελ εκπέμπει ρύπους. Το τούνελ είναι σχετικά κλειστός χώρος και, αν δεν υπήρχε αποδοτικό σύστημα εξαερισμού, η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του θα ήταν επικίνδυνη και αποπνικτική.

Διαβάστε επίσης: Γιατί τα πίσω παράθυρα κάποιων αυτοκινήτων δεν κατεβαίνουν μέχρι κάτω;

Στα τοιχώματα υπάρχουν ειδικοί αισθητήρες που λαμβάνουν δεδομένα σχετικά με το μονοξείδιο του άνθρακα, τα οξείδια του αζώτου, ακόμα και για την κατάσταση της ορατότητας. Όταν κάποιοι δείκτες αυξηθούν, ενεργοποιούνται οι ανεμιστήρες στον βαθμό που πρέπει. Γι’ αυτό ενδεχομένως να έχετε διαπιστώσει ότι άλλες φορές λειτουργούν και άλλες είναι αδρανείς. Το ρεύμα αέρα που δημιουργούν είναι ικανό να διασφαλίσει ότι η σήραγγα αερίζεται καλά σε όλες τις συνθήκες κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί τα sedan δεν έχουν πίσω υαλοκαθαριστήρα;

Ταυτόχρονα, η απόδοση των ανεμιστήρων μελετάται με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν ως σύστημα εξαγωγής καπνού σε περίπτωση πυρκαγιάς ή τροχαίου ατυχήματος. Ακολουθούν δύο videos που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρώτο εξηγεί με παραστατικό τρόπο τη λειτουργία του συστήματος εξαερισμού σε ένα τούνελ. Το δεύτερο είναι μία επίδειξη της λειτουργίας των ανεμιστήρων ως σύστημα εξαγωγής καπνού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.