Γερμανική αναβάθμιση για την εξωτική Ferrari 812 Competizione (+video)

Με "ήπιες" αλλαγές εξωτερικά και σεβαστή αύξηση ισχύος! Ώρα να ακούσουμε την Ferrari 812 Competizione που βελτιώθηκε από τους Γερμανούς της Novitec...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 812 Competizione

Πάνε δύο χρόνια από τότε που οι Ιταλοί αποκάλυψαν την Ferrari 812 Competizione, ένα μοντέλο που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας ως βάση την 812 Superfast. Παράχθηκε σε “ανοιχτή”, αλλά και “κλειστή” έκδοση, με τους Γερμανούς της Novitec να επιλέγουν την δεύτερη για να πειραματιστούν! Πάμε να δούμε το αποτέλεσμα.

Ξεκινάμε από την εξωτερική εμφάνιση, εκεί όπου, όπως μπορείτε να δείτε, έχουν τοποθετηθεί νέοι τροχοί. Πρόκειται για σφυρήλατες ζάντες μεγέθους 22 ιντσών της εταιρείας Vossen. Επιπλέον, η εμφάνιση διαφοροποιείται και λόγω της μείωσης της απόστασης από το έδαφος. Κάτι τέτοιο επιτεύχθηκε με νέα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση κατά 25 χλστ.

Ασφαλώς, ο ατμοσφαιρικός κινητήρας δεν θα μπορούσε να παραμείνει στην εργοστασιακή του μορφή. Υπενθυμίζουμε ότι το πισωκίνητο μοντέλο εξοπλίζεται με 12κύλινδρο μοτέρ περιεχόμενης γωνίας 65 μοιρών. Η ισχύς αγγίζει τους 830 ίππους στις 9.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής φτάνει στα 695 Nm. Τώρα, οι Γερμανοί ανακοινώνουν πως η ισχύς έχει φτάσει στους 854 ίππους και η ροπή στα 711 Nm. “Κερασάκι στην τούρτα” αποτελεί και η νέα εξάτμιση μεταβαλλόμενου ήχου.


Ακολουθεί το video που δημοσιεύθηκε στον επίσημο κανάλι της Novitec στο Youtube. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τη νέα εξάτμιση, αλλά και να θαυμάσετε το τελικό αποτέλεσμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.