Οδηγώντας 287 μέτρα κάτω από το νερό – Αυτό είναι το πιο βαθύ τούνελ του κόσμου

Μία υποθαλάσσια σήραγγα με διπλάσια κλίση από την επιτρεπόμενη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εντυπωσιακό έργο που σύντομα όμως θα χάσει την πρωτιά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πιο βαθύ τούνελ

Πιο παλιά, είχαμε γνωρίσει το μεγαλύτερο οδικό τούνελ στον κόσμο. Το μήκος του αγγίζει τα 24,5 μέτρα και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται στο βιβλίο Guiness. Ονομάζεται (Lærdalstunnelen), βρίσκεται στη Νορβηγία και ενώνει τις περιοχές Aurland και Lærdal (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ).

Δείτε επίσης: Ο πιο κρύος δρόμος του κόσμου και η ανατριχιαστική του ιστορία (+video)

Αυτή τη φορά, παραμένουμε στη Νορβηγία για να γνωρίσουμε το πιο βαθύ οδικό τούνελ στον κόσμο. Όποιος περάσει από εκεί, θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει στα 287 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ονομάζεται “Eiksund road tunnel” και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ακριβή του τοποθεσία.


Η σήραγγα έχει μήκος 7,765 χιλιόμετρα και η λειτουργία της ξεκίνησε το 2008. Για την κατασκευή του υπόγειου τούνελ χρειάστηκε το ποσό των 62 εκατ. ευρώ και υπολογίζεται πως το διασχίζουν περίπου 1.000 οχήματα ανά ημέρα (τα μισά εξ’ αυτών είναι εμπορικά φορτηγά). Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχεία είναι η κλίση που κατά μέσο όρο φτάνει στο 9,6%. Αυτό σημαίνει πως είναι σχεδόν διπλάσια από την επιτρεπόμενη κλίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή η σήραγγα ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ (επίσης στη Νορβηγία) για πάνω από 20 μέτρα. Βέβαια, η πρωτιά θα ισχύει μέχρι το 2026, όπου θα δοθεί στην κυκλοφορία νέο έργο. Η σήραγγα Rogast (επίσης στη Νορβηγία) θα κατασκευαστεί σε βάθος έως και 392 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ακολουθεί το σχετικό video στο οποίο είναι εμφανής η τεράστια κλίση. Λίγο μετά το στιγμιότυπο 02.00, θα δείτε μία LED μπάρα που απεικονίζει το επίπεδο της θάλασσας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.