Όταν οι “θεοί των Rally” μαγεύτηκαν από τον κόσμο του ΟΑΚΑ (+video)

Ήταν 2005, όταν οι θεατές του κατάμεστου ΟΑΚΑ απόλαυσαν αυτοκίνητα σαν τα Subaru Impreza και Mitsubishi Lancer. Ας θυμηθούμε τον παλμό της υπερειδικής μέσα από τρεις μάχες....

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ράλι Ακρόπολις 2005

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της υπερειδικής του Ράλι Ακρόπολις 2022 στο ΟΑΚΑ και ο νους μας τρέχει πίσω στο παρελθόν και, πιο συγκεκριμένα, στο 2005. Ήταν μια μέρα σαν τη σημερινή, όπου το στάδιο γέμισε με περισσότερους από 60.000 θεατές, οι οποίοι απόλαυσαν τους “θεούς των Rally”, αλλά και οι τελευταίοι βίωσαν μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης: Το Ράλι Ακρόπολις 2022 στην τηλεόραση – Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση της έναρξης εκείνου του Ράλι Ακρόπολις, βλέποντας τρεις μονομαχίες. Η πρώτη είναι ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα θρύλους, τόσο στην αγωνιστική, όσο και στην πολιτική τους εκδοχή. Από την μία πλευρά το Mitsubishi Lancer του Gigi Galli και από την άλλη το Subaru Impreza του Chris Atkinson.


Στη δεύτερη μονομαχία θα δούμε Ford Focus και Mitsubishi Lancer, με τους Roman Kresta και Harri Rovenperra (πατέρας του ομώνυμου “πρωταγωνιστή” του φετινού Ράλι Ακρόπολις). Το τρίτο ζευγάρι αποτελείται από Citroen Xsara και Skoda Fabia, πίσω από το τιμόνι των οποίων βρίσκεται ο Carlos Sainz και ο Γερμανός Armin Schwarz.

Η αντίστροφη μέτρηση για την υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις 2022 στο ΟΑΚΑ έχει ήδη ξεκινήσει. Ώρα να μπούμε σιγά σιγά στο γιορτινό κλίμα της ημέρας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.