Τα ωραιότερα πίσω φώτα της σύγχρονης αυτοκίνησης

Τα φώτα είναι η υπογραφή των σύγχρονων αυτοκινήτων! Σε αυτό το θέμα θα δούμε μερικά πίσω φώτα που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πίσω φώτα

Εκτός όμως από υπογραφή των αυτοκινήτων, ειδικά τα πίσω φώτα είναι αυτά που βλέπουν και οι άλλοι περισσότερο. Επομένως είναι δυο φορές σημαντικό να είναι όμορφα αλλά και ξεχωριστά.

Κατά καιρούς λοιπόν έχουμε δει διάφορα αυτοκίνητα τα οποία ξεχωρίζουν χάρη στα φώτα στο πίσω μέρος τους. Εγώ, ξεχώρισα 8 διαφορετικά αυτοκίνητα και προσπάθησα να συμπεριλάβω από το… ταπεινό Fiat Punto μέχρι την εξωπραγματική Bugatti Divo και από το hardcore Nissan GT-R R34 μέχρι την εμβληματική Ferrari Testarossa! Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα προς ένα στις πιο κάτω εικόνες.

Ferrari Testarossa: Συγκλονιστικό σχέδιο για την εποχή του και σίγουρα ακόμη και σήμερα τέσσερις δεκαετίες μετά, έχει πολλά να σου πει! Ή αλλιώς… πως να κάνεις ένα απλό φανάρι της εποχής να μοιάζει εξωπραγματικό!


Bugatti Divo: Ίσως το πιο ακραίο πίσω φωτιστικό σώμα που μπορείς να βρεις σήμερα στην αυτοκινητοβιομηχανία! Μοιάζει έτοιμο να εξαπολύσει επίθεση σε όποιον ακολουθεί…Πίσω φώτα

Nissan GT-R R34: Όταν ο σχεδιαστής βλέπει κύκλους… Απλό στην σύλληψή του το πίσω φανάρι του Skyline, αλλά τέλειο σε εκτέλεση!

Lamborghini Aventador: Δεν είναι τόσο ο σχεδιασμός του φωτιστικού σώματος όσο τα… γραφικά του. Δεν είναι το πιο εντυπωσιακό, αλλά αφήνει το στίγμα του και ξέρεις από μακριά σε ποιο αυτοκίνητο ανήκει.

Aston Martin DB11: Αυτό το φωτιστικό σώμα πραγματικά είναι υπέροχο. Μου βγάζει μια αρμονία. Όταν το βλέπω σκέφτομαι τι συμβαίνει όταν η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης!

McLaren P1: Εδώ ξεφεύγει η κατάσταση… Μιλάμε για την απόλυτη κακία σε πίσω φώτα! Νομίζεις ότι θα πεταχτούν καταπάνω σου και θα σε τυλίξουν…

Lexus IS: Ήταν αρχές 2000 όταν η Lexus παρουσίασε το IS και με τον σχεδιασμό των πίσω φώτων άφησε εποχή. Lexus style φώτα θέλαν όλοι και τα μαγαζιά after market έτριβαν τα χέρια τους!

Fiat Punto: Το ταπεινό “Puntάκι” εκτός όλων των άλλων είχε κάθετα φώτα πίσω (ή όρθια όπως έλεγαν πολλοί). Στοιχείο που δεν συναντούσες εκείνη την εποχή. Στο μέλλον και άλλες εταιρείες προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο. Το Punto απέδειξε πως δεν χρειάζεται να κοστίζεις μια περιουσία για να κάνεις… εντύπωση με τα πίσω φώτα σου!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]