Τι απέγιναν τα pop-up φωτιστικά σώματα;

Τα pop-up φωτιστικά σώματα ήταν μια μόδα που "άνθισε" στη δεκαετία του '90 και κέρδισε φανατικό κοινό. Για ποιον λόγο, όμως, σταδιακά εξαφανίστηκαν;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
pop-up φώτα

Η ιστορία των pop-up φωτιστικών σωμάτων ξεκίνησε από την δεκαετία του ’30 και μερικά χρόνια αργότερα η “μόδα” διαδόθηκε αρκετά. Ενσωματώθηκε κυρίως σε “sportive” κατασκευές, όπως παράδειγμα το Mazda MX-5, αλλά και σε πιο εξωτικά μοντέλα, όπως η Ferrari Testarossa. Σήμερα, απουσιάζουν από τα σύγχρονα μοντέλα και υπάρχουν σημαντικοί λόγοι που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: Τι απέγινε το “ανάποδα” ανοιγόμενο καπό;

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι παράνομα, δηλαδή μια εταιρεία μπορεί να τα κατασκευάσει, αλλά τα μειονεκτήματα είναι αρκετά. Επίσης, ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι τα pop-up φώτα διαδόθηκαν αρκετά διότι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού υπήρξε νόμος που υποχρέωνε τις εταιρείες να τοποθετούν τα φωτιστικά σώματα σε μία εύλογη απόσταση από το οδόστρωμα. Έτσι, τα pop-up φώτα ήταν μία καλή λύση ώστε να διατηρηθεί το χαμηλό ύψος του αμαξώματος στα σπορ αυτοκίνητα.


Σταδιακά, οι προδιαγραφές ασφαλείας για τους πεζούς έκαναν δειλά – δειλά την εμφάνισή τους και ακριβώς εκεί ήρθε η πρώτο εμπόδιο στην “επιβίωση” των συγκεκριμένων φωτιστικών σωμάτων. Οι εταιρείες μπορούσαν να διατηρήσουν τα φώτα, αλλά το κόστος πρόσθετων μηχανισμών ασφαλείας θα αύξανε σημαντικά το κόστος. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που οδήγησε στον αφανισμό τους.

Εννοείται πως, ειδικά στην εποχή μας, όπου καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια για την μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή οπισθέλκουσας, τα pop-up φώτα θα ήταν η τελευταία “μόδα” που θα ήθελαν να επαναφέρουν οι εταιρείες. Συνεπώς, η συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία ανήκει στο “χρονοντούλαπο της ιστορίας”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.