Αυτοκίνητο με ενσωματωμένο… ανοιχτήρι στο εσωτερικό του (+video)

Κι όμως, υπάρχει αυτοκίνητο που έχει ενσωματωμένο ανοιχτήρι στο εσωτερικό του. Δείτε σε ποιο μοντέλο το συναντάμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Bronco

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά και διάφορα παράξενα αξεσουάρ σε αυτοκίνητα, τα οποία ομολογουμένως προσφέρουν μία επιπλέον πρακτικότητα. Αυτή τη φορά, θα δούμε το αυτοκίνητο που έχει ενσωματωμένο ανοιχτήρι. Μπορεί να είναι εντελώς άχρηστο στην καθημερινή οδήγηση, αλλά σίγουρα θα το εκτιμήσει ο χρήστης στη διάρκεια του καλοκαιρινού κάμπινγκ.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι αυτό το παράξενο “C” στον επιλογέα του Ford Bronco;

Ο λόγος για το Ford Bronco, το οποίο στο πίσω μέρος “φιλοξενεί” ένα ανοιχτήρι για μπύρες και αναψυκτικά. Όπως θα δείτε στο σχετικό video, βρίσκεται στον χώρο αποσκευών και αποκαλύπτεται μόλις ο χρήστης ανοίξει την σχετική πόρτα. Σίγουρα θα το εκτιμήσουν οι φυσιολάτρες που κατασκηνώνουν στη μέση του πουθενά!


Υπενθυμίζουμε ότι το Ford Bronco θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Οι δύο εκδόσεις, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους τροφοδοτούνται από τον V6 EcoBoost κινητήρα των 2,7 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 335 ίππους και 563 Nm ροπή. Συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων, ενώ στάνταρ είναι και ο αυτόματος υποπολαπλασιασμός των σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.