Το αυτοκίνητο που υπάρχει σε… χαρτονόμισμα. Δείτε ποιο είναι!

Και όμως σε αυτό το χαρτονόμισμα που μας έρχεται από την άλλη μεριά του κόσμου απεικονίζεται ένα σύγχρονο αυτοκίνητο το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Το αυτοκίνητο που έχει το δικό του χαρτονόμισμα 2022

Καράβια, παλιά και καινούργια, τρένα, φορτηγά, λεωφορεία και μπουλντόζες και φυσικά αυτοκίνητα. Όλα αυτά τα οχήματα έχουν και ένα κοινό χαρακτηριστικό που πολλοί γνωρίζουν αλλά λίγοι θυμούνται και αυτό είναι το γεγονός ότι απεικονίζονται στα χαρτονομίσματα πολλών και πολύ διαφορετικών σε κουλτούρα χωρών.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Nissan Juke Hybrid 143 PS

Συνήθως τα οχήματα που βλέπουμε στα εν λόγω χαρτονομίσματα δεν είναι άμεσα αναγνωρίσιμα, τουλάχιστον όχι χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Υπάρχουν ωστόσο και κάποια αλλά που αποκαλύπτονται άμεσα στον παρατηρητή τους λόγω της δημοφιλίας τους και αυτό ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση.


Το χαρτονόμισμα που βλέπετε στις οθόνες σας μας έρχεται από τη μακρινή Καμπότζη και αντιστοιχεί σε 500 ρίελ (0,12 ευρώ) με την εθνική τράπεζα της χώρας να τυπώνει χαρτονομίσματα με αξία που ξεκινά από τα 50 και φτάνει έως και τα 100.000 ρίελ.

Και ενώ στην μία όψη του το καμποτζιανό 500άρικο απεικονίζει τον βασιλιά της χώρας, Νοροντόμ Σιχαμόνι, στην άλλη όψη υπάρχει κάτι που θα σας εκπλήξει αφού με το χαρτονόμισμα σε μεγέθυνση φαίνεται ξεκάθαρα ένα Nissan Juke πρώτης γενιάς να ετοιμάζεται να διασχίσει μια γέφυρα. Το άλλο αυτοκίνητο που βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα είναι κάποιο μοντέλο της Toyota και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που δύο μοντέλα Ιαπώνων κατασκευαστών βρίσκονται πάνω σε καμποτζιανό χαρτονόμισμα.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Nissan Sakura Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ιαπωνία

Οι γέφυρα που διασχίζουν τα δύο αυτοκίνητα είναι η γέφυρα Kizuna που βρίσκεται στην Καμπότζη και περνά πάνω από τον ποταμό Mekong, τον 12ο μεγαλύτερο του κόσμου και τρίτο μεγαλύτερο στην Ασία, με συνολικό μήκος 4.909 χιλιομέτρων.

Η γέφυρα Kizuna των 1.500 μέτρων κατασκευάστηκε το 2001 αποκλειστικά με χρηματοδότηση της Ιαπωνίας και είναι η δεύτερη από τις τρεις που έχουν κατασκευάσει οι Ιάπωνες στην Καμπότζη. Με τα δύο αυτοκίνητα των Ιαπώνων κατασκευαστών στο χαρτονόμισμα των 500 ρίελ η κυβέρνηση της Καμπότζης θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη της στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Αυτή είναι η έκδοση του χαρτονομίσματος που κυκλοφόρησε το 2014 , ένα χρόνο πριν από τα εγκαίνια της τρίτης γέφυρας που κατασκευάστηκε στη χώρα με χρηματοδότηση της Ιαπωνίας. Στην προηγούμενη έκδοση του το καμποτζιανό 500άρικο είχε ένα σπορ αυτοκίνητο που πιστεύεται ότι είναι το Mitsubishi 3000GT ή το Honda NSX πρώτης γενιάς

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.