Αυτό το σύμβολο υπάρχει σε όλα τα ελαστικά. Γνωρίζετε που χρησιμεύει;

Το συναντάμε σε όλα τα ελαστικά και, αν γνωρίζουμε για ποιον λόγο υπάρχει, θα μας διευκολύνει αρκετά. Ας δούμε που χρησιμεύει αυτό το σύμβολο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δείκτης Φθοράς Ελαστικού

Δύο είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση και το κράτημα που μπορούν να προσφέρουν τα ελαστικά μας. Ο πρώτος είναι η κατάσταση του υλικού της γόμας, δηλαδή αν έχει ξεραθεί λόγω της πολυκαιρίας, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τις ιδιότητές του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ελαστικά πρέπει να αντικαθίστανται με το πέρασμα ενός διαστήματος περίπου τεσσάρων ετών, ακόμα και αν δεν έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

Χρήσιμα: Τι σημαίνουν οι αριθμοί στις διαστάσεις ελαστικών;

Ο δεύτερος είναι η φθορά του πέλματος και το κατά πόσο έχουν υποχωρήσει οι αυλακώσεις του. Σε αυτή την περίπτωση, ο κατασκευαστής έχει φροντίσει να διευκολύνει τη διαδικασία ελέγχου με συγκεκριμένους δείκτες επάνω στο προφίλ του ελαστικού. Πρόκειται για τους δείκτες φθοράς στους οποίους είχαμε αναφερθεί εκτενώς σε άρθρο του παρελθόντος.


Πώς όμως θα εντοπίσουμε εύκολα τους δείκτες φθοράς στα ελαστικά; Ο κατασκευαστής έρχεται και πάλι να απλοποιήσει την διαδικασία τοποθετώντας σύμβολα στο προφίλ του ελαστικού, τα οποία είναι πολύ εύκολο να γίνουν αντιληπτά. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ψάχνουμε την επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το οδόστρωμα για να βρούμε τους δείκτες φθοράς. Στις περισσότερες περιπτώσεις συναντάμε το εικονιζόμενο σύμβολο “Χ”, το οποίο σημαίνει ότι σε αυτό ακριβώς το σημείο (από την πλευρά του πέλματος) θα βρίσκονται οι δείκτες φθοράς.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε κάποια ελαστικά, αντί για το “Χ”, ενδεχομένως να δείτε ένα τριγωνικό βελάκι, ή τα γράμματα TWI (προέρχονται από την ονομασία Tread Wear Indicator – Δείκτης Φθοράς Ελαστικού). Συνεπώς την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ελέγξετε τα ελαστικά σας, δε θα χρειαστεί να ψάχνετε το πέλμα. Βρείτε στο προφίλ το σύμβολο που αναφέραμε και αυτό θα σας οδηγήσει στους δείκτες φθοράς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.