Απλές συμβουλές για να μειώσουμε το μποτιλιάρισμα (+video)

Το μποτιλιάρισμα είναι το "τέρας" των πόλεων που τρώει ένα μεγάλο μέρος από τον πολύτιμο χρόνο μας. Μπορούμε να το μειώσουμε κάνοντας τα παρακάτω.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κίνηση ΜΜΜ μποτιλιάρισμα

Δεν πρέπει να υπάρχει οδηγός που να έχει κινηθεί σε αστικούς και περιαστικούς δρόμους στη χώρα μας και να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στο πετσί του ένα… βαρβάτο και πολύωρο μποτιλιάρισμα. Ένα μέρος της ευθύνης για αυτό μπορεί να το φέρουν οι υποδομές, ένα ακόμη να ωφελείται καθαρά στην τύχη, ωστόσο ένα ακόμη, πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορείτε να φανταστείτε πέφτει αποκλειστικά πάνω στους δικούς μας ώμους. Ακολουθώντας τις τέσσερις παρακάτω συμβουλές, με την ελπίδα ότι όλο και περισσότεροι θα υιοθετήσουν τις ίδιες συνήθειες, μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά το μποτιλιάρισμα στους δρόμους, ειδικά σε εκείνους μιας πόλης, χωρίς να αλλάξει τίποτα άλλο, εκτός από τη συμπεριφορά μας. Απλές συμβουλές που μπορούν να γίνουν επίσης παράδειγμα και από εμάς τους μεγαλύτερους που δύσκολα αλλάζουμε συνήθειες, προς τα παιδιά, τους αυριανούς δηλαδή οδηγούς.

Γνωρίζω από πριν και προγραμματίζω
Οι χάρτες της Google είναι πλέον γνωστοί στους περισσότερους από εμάς. Εκτός από συμβουλές για την καλύτερη διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε για τον προορισμό σας, προσφέρουν και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους μιας πόλης. Αξιοποιείστε λοιπόν αυτά τα δεδομένα και προγραμματίστε τη διαδρομή σας εκ των προτέρων προσπαθώντας παράλληλα να μείνετε μακριά από τους δρόμους που παρουσιάζουν συμφόρηση.

Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους χάρτες μπορείτε πάλι να έχετε εικόνα, για το κέντρο της πρωτεύουσας τουλάχιστον, με μια επίσκεψή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας εδώ, για να ενημερωθείτε για την κίνηση στους δρόμους από το επίσημο Δελτίο Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Τροχαίας. Αυτό το δελτίο συνήθως το ακούτε από κάποιον ρσδιοφωνικό σταθμό, ενώ πέρα από την ενημέρωση για την κατάσταση της κίνησης προσφέρει και επισημάνσεις, όπου υπάρχουν, για παράδειγμα για την αιτία που παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε ένα σημείο ή σε ποιο ρεύμα είναι αυξημένη η κυκλοφορία.


Σπεύδε βραδέως με τάξη και ηρεμία
Η ταχύτητα κίνησης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ίσως και τον σημαντικότερο στη δημιουργία μποτιλιαρίσματος, ειδικά τις ώρες αιχμής. Ερχόμενοι με “πολλά”, ειδικά στους περιφερειακούς αυτοκινητόδρομους μιας πόλης, συνήθως πέφτουμε πάνω σε ένα “τείχος” από σταματημένα αυτοκίνητα που βρίσκονται ήδη σε μποτιλιάρισμα. Εντός πόλης βλέπουμε συνήθως οδηγούς να πατάνε αλόγιστα το γκάζι και να προσπαθούν να τρυπώσουν εκνευρισμένοι δεξιά και αριστερά επιταχύνοντας και επιβραδρύνοντας νευρικά, με στόχο να βρεθούν πρώτοι στο φανάρι. Μια τακτική που σίγουρα θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο το υφιστάμενο μποτιλιάρισμα ή θα συντελέσει στη δημιουργία του.

Ακόμη και αν δεν γνωρίζουμε από πριν την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όταν ξεκινάμε να οδηγούμε είναι να κινούμαστε με ταχύτητες που βρίσκονται στα νόμιμα (κάτι που θα έπρεπε να κάνουμε ούτως ή άλλως) ή ακόμη καλύτερα κάτω από τα επιτρεπτά όρια, είτε κινούμαστε σε αυτοκινητόδρομο είτε στους δρόμους της πόλης. Έτσι δίνουμε την ευκαιρία στην κίνηση να αυτορυθμιστεί πιο αποδοτικά έως ένα επίπεδο, μειώνουμε σημαντικά την πιθανότητα δημιουργίας μποτιλιαρίσματος αλλά και το χρόνο που απαιτείται για να “διευθετηθεί” το πρόβλημα.

Διαγωγή κοσμιοτάτη
Παράλληλα προσέχουμε ώστε η συμπεριφορά μας στο δρόμο να μην είναι απρόβλεπτη και νευρική. Κινούμαστε πάντα κόσμια και παραμένουμε στη λωρίδα μας, ακόμη και αν αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε αύξηση στην κυκλοφορία. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να αρχίσουμε τα προσπεράσματα για αυτό τελικά θα λειτουργήσει αρνητικά για εμάς αλλά και τους γύρω μας. Συνεχίζουμε να τηρούμε ασφαλή απόσταση από το εμπρός όχημα, μια απόσταση που λογικά θα μας βοηθήσει να μην επέμβουμε στα φρένα αν το μπροστινό όχημα φρενάρει ξαφνικά αλλά όχι πολύ δυνατά. Έτσι δεν θα διαταράξουμε την ταχύτητα κίνησης στη λωρίδα μας και δεν θα συμβάλλουμε στην αρχή ενός νέου μποτιλιαρίσματος, ούτε και σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα, αν ήμασταν πολύ κοντά στο προπορευόμενο όχημα.

Σε ήρεμη εγρήγορση
Σημαντική είναι και η αντίδρασή μας στο φανάρι. Έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στον σηματοδότη και ξεκινάμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, πάντα φυσικά φροντίζοντας για την ασφάλεια των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου. Αν βρισκόμαστε πίσω από το πρώτο όχημα προσπαθούμε να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα μας το επιτρέπουν οι προπορευόμενοι. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι θα περάσει σημαντικά μεγαλύτερος αριθμός οχημάτων από ένα φανάρι, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό στην αντίθετη περίπτωση, αν χασομερούσαμε δηλαδή.

To video που ακολουθεί εξηγεί με εξαιρετικό και απλό τρόπο τους λόγους που συντελούν στη δημιουργία ενός μποτιλιαρίσματος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ακόμη καλύτερα πόσο σημαντικά είναι τα παραπάνω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]