Χρήσιμα: Ένας απλός έλεγχος για να καταλάβεις αν ο συμπλέκτης χρειάζεται αλλαγή!

Μία δοκιμή που διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και δείχνει αν έχει φτάσει η ώρα για αλλαγή του δίσκου στον συμπλέκτη. Πάμε να δούμε πως γίνεται!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
συμπλέκτης

Ένα από τα αναλώσιμα που χρήζουν αντικατάστασης είναι ο δίσκος του συμπλέκτη. Πρόκειται για ένα εξάρτημα που η διάρκεια ζωής του εξαρτάται αρκετά από τον τρόπο οδήγησής μας. Αυτή τη φορά, δεν θα μιλήσουμε για τους τρόπους προστασίας του ώστε να αντέξει περισσότερο, αλλά για τον απλό έλεγχο ώστε να δούμε αν χρήζει αντικατάστασης.

Τεχνικό: Τι είναι το βολάν και ποια η λειτουργία του; (+video)

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο δίσκος είναι ένα εξάρτημα με επιφάνεια μεγάλου συντελεστή τριβής. Είναι υπεύθυνος για την μεταφορά της ροπής από τον κινητήρα στο κιβώτιο και η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται ανάλογα με την χρήση κοντά στα 100.000 χλμ. Μόλις ο οδηγός αφήνει τον συμπλέκτη, αυτός ο δίσκος θα φέρει σε ουσιαστικά σε “επαφή” τον κινητήρα και το κιβώτιο.


Με το πέρασμα του καιρού, ο δίσκος του συμπλέκτη τρίβεται και το υλικό του μειώνεται. Σε πρώτη φάση, ο οδηγός θα αισθανθεί ένα “πατινάρισμα” και θα δει ότι δεν περνά όλη η ροπή του κινητήρα στους τροχούς. Πάμε τώρα να δούμε με ποια διαδικασία θα δούμε ότι έχει φτάσει η ώρα της αντικατάστασης του δίσκου.

Τοποθετούμε το αυτοκίνητο σε μία ευθεία και φροντίζουμε το περιβάλλον να είναι ασφαλές. Βάζουμε μπροστά τον κινητήρα και τραβάμε τέρμα το χειρόφρενο. Επιλέγουμε την τέταρτη σχέση στο κιβώτιο και ανεβάζοντας σταδιακά στροφές του κινητήρα αφήνουμε τον συμπλέκτη ομαλά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο κινητήρας θα πρέπει να σβήσει. Αν δεν συμβεί αυτό, ο δίσκος έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του και η αντικατάστασή του πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.