Ευχάριστα νέα για τους κάτοχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων – Δείτε τι άλλαξε!

Σημαντική μείωση στο κόστος των μετακινήσεων για τους κατόχους αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Δείτε στην πράξη το όφελος ανά 100 χιλιόμετρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φόρτιση

Μία σημαντική αλλαγή έγινε στον τομέα της φόρτισης των ηλεκτρικών ή Plug-In υβριδικών, μιας και με εγκύκλιο η κυβέρνηση εφάρμοσε μείωση του ΦΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, ο φόρος από το 24% μειώνεται πλέον στο 6%. Πάμε να δούμε τι σημαίνει αυτό στην πράξη!

Σήμερα, ένας οδηγός ηλεκτρικού αυτοκινήτου πληρώνει περίπου 0,50 ευρώ ανά kWh στους δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Με την μείωση του ΦΠΑ από το 24 στο 6%, η τελική τιμή μειώνεται στα περίπου 0,42 ευρώ ανά kWh, αν οι πάροχοι διατηρήσουν σταθερή την τιμή. Δηλαδή για ένα αυτοκίνητο που καταναλώνει 14 kWh/100 χλμ., το κόστος μετακίνησης μειώνεται από τα 7 ευρώ ανά 100 χλμ. στα 5,88 ευρώ.

ηλεκτρικά αυτοκίνητα


“Με την εγκύκλιο διευκρινίζεται ότι η ενιαία πράξη που πραγματοποιείται από τον φορέα
εκμετάλλευσης των υποδομών φόρτισης, ή/και τον πάροχο υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης με
αποδέκτη τον πελάτη-οδηγό και περιλαμβάνει οπωσδήποτε την φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος συνιστά για σκοπούς ΦΠΑ παράδοση ηλεκτρικής ενέργειας (Δ.Κ. 2716) και εφαρμόζεται συντελεστής ΦΠΑ 6%”, αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική εγκύκλιος που δημοσιεύθηκε από την Γενική Διεύθυνση Φορολογίας.

Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλη την εγκύκλιο, όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.