Η ιαπωνική μάρκα που είχε πεζό ελληνικό “ε” με περισπωμένη, στην ονομασία της

Υπάρχει μία ιαπωνική μάρκα με παγκοσμίου φήμης αυτοκίνητα στην γκάμα της, η οποία στην ονομασία της είχε το ελληνικό "ε" και περισπωμένη!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ο λόγος για την “ɛ̃fini” η οποία αποτέλεσε μία… υπομάρκα της Mazda αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας. Η ɛ̃fini δραστηριοποιήθηκε μεταξύ 1991 και 1997. Η ίδρυσή της ως επωνυμία εμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν η Mazda διαφοροποίησε τα κανάλια πωλήσεών της στην ιαπωνική αγορά με την κυκλοφορία τριών νέων μαρκών.

Αυτές ήταν οι Autozam, Eunos και η ɛ̃fini. Πρόκειται για ένα πείραμα του μάρκετινγκ των Ιαπώνων, το οποίο ωστόσο έληξε άδοξα… Ο λόγος ήταν οι οικονομικές συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί εκείνη την εποχή και οδήγησαν στην κατάρρευση της επονομαζόμενης “ιαπωνικής φούσκας” των τιμών των περιουσιακών στοιχείων το 1991.

Τα μοντέλα της ɛ̃fini χρησιμοποίησαν τους περισσότερους, αν όχι όλους, τους αντιπροσώπους που προηγουμένως υπάγονταν στην “Mazda Auto Store”. Το όνομά της ήταν γραμμένο με μια περισπωμένη πάνω από το πεζό ελληνικό “ε”.


Η ɛ̃fini ήταν προκειμένου να διαφοροποιηθεί ήταν προσανατολισμένη στην πολυτέλεια, σε αντίθεση με την πιο mainstream και πιο… διασκεδαστική μάρκα Eunos, την… παραδοσιακή Mazda και τη βασική Autozam. Στους περισσότερους εκτός Ιαπωνίας η ɛ̃fini έγινε γνωστή τοποθετώντας τα σήματά της στο RX-7, το οποίο στην ούγια ωστόσο έγραφε “Mazda”.

Όσον αφορά στα μοντέλα που κυκλοφόρησαν με το λογότυπό της, αυτά ήταν τα εξής:
ɛ̃fini MS-6 hatchback
— 1991–1994 (βασισμένο στο Mazda 626)
ɛ̃fini MS-8 sedan — 1992–1997 (το μοναδικό μοντέλο αποκλειστικά για τη μάρκα)
ɛ̃fini MS-9 sedan — 1991–1993 (Mazda Sentia)
ɛ̃fini RX-7 coupe — 1991–1997 (rebaged Mazda RX-7)
ɛ̃fini MPV minivan — 1991–1997 (rebaged Mazda MPV)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]