Η οδήγηση το φθινόπωρο είναι πιο επικίνδυνη από όσο ίσως νομίζεις…

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή κατά την οποία οι κίνδυνοι κατά την οδήγηση αυξάνονται. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί και πως θα τους αντιμετωπίσουμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φθινόπωρο

Βρισκόμαστε ήδη στην «καρδιά» του φθινοπώρου, μία εποχή κατά την οποία οι κίνδυνοι στις καθημερινές μας μετακινήσεις με το αυτοκίνητο και όχι μόνο είναι αυξημένοι. Ώρα να τους δούμε, αλλά και να γνωρίσουμε τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να τους αποφύγουμε.

Βρεγμένα φύλλα στον δρόμο, πιο επικίνδυνα κι από το χιόνι
Τα φύλλα μπορεί να είναι το αγαπημένο στοιχείο των φωτογράφων για να δημιουργούν εντυπωσιακά φθινοπωρινά τοπία. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν για παράδειγμα είναι βρεγμένα και σε πολλαπλά στρώματα, μπορεί να γίνουν εξαιρετικά επικίνδυνα για τους οδηγούς. Στο παρελθόν έχει γίνει πείραμα που απέδειξε ότι τα φύλλα ήταν τόσο ολισθηρά όσο το χιόνι. Πιο συγκεκριμένα, ο συντελεστής τριβής ήταν μεταξύ 0,3 και 0,4 (παρόμοιος με αυτόν μίας χιονισμένης επιφάνειας). Δύο είναι οι σημαντικότεροι τρόποι αντιμετώπισης αυτού του κινδύνου, ο ένας είναι η μείωση της ταχύτητας που κινούμαστε σε τέτοιες συνθήκες και ο άλλος η διατήρηση της απόστασης ασφαλείας με το προπορευόμενο όχημα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιβραδύνουμε εγκαίρως και να αποφύγουμε την σύγκρουση.

Μειωμένη ορατότητα λόγω βροχής και ομίχλης
Η φθινοπωρινή υγρασία, σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί ομιχλώδες τοπίο, το οποίο είναι αρκετά επικίνδυνο όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι. Φροντίζουμε πάντα το παρμπρίζ και οι καθρέπτες να είναι καθαροί πριν ξεκινήσουμε, επίσης σημαντικό είναι να αντικαταστήσουμε τα φθαρμένα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων, αλλά και να συμπληρώσουμε καθαριστικό του παρμπρίζ στο ειδικό δοχείο.

Αλλαγή ώρας
Το φθινόπωρο είναι μία εποχή κατά την οποία η νύχτα μεγαλώνει. Ταυτόχρονα, λόγω αλλαγής της ώρα καλούμαστε να βρισκόμαστε περισσότερες ώρες πίσω από τιμόνι χωρίς επαρκή φωτισμό. Είναι αποδεδειγμένο ότι τη νύχτα γίνονται περισσότερα ατυχήματα, συνεπώς πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Φροντίζουμε για την άριστη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων (σωστή ρύθμιση ύψους, αντικατάσταση καμμένων λαμπών) και εννοείται πως δεν ξεχνάμε να τα ενεργοποιήσουμε εγκαίρως.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.