Όταν ο Senna οδήγησε το “ταπεινό” αυτοκίνητο της Ρωσίας

Τι δουλειά μπορεί να είχε ο Ayrton Senna πίσω από το τιμόνι ενός "ταπεινού" ρωσικού μοντέλου; Μία ιστορία που μας ταξιδεύει πίσω στο 1986!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ayrton Senna Lada

Ο Ayrton Senna είναι ένας πιλότος που λατρεύτηκε για τις οδηγικές του ικανότητες και όχι μόνο. Τον γνωρίσαμε μέσα από την αγωνιστική του πορεία στην Formula 1, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον είδαμε να δίνει μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης πίσω από το τιμόνι συμβατικών αυτοκινήτων, όπως για παράδειγμα το Honda NSX. Αυτή τη φορά, θα δούμε τον θρύλο πίσω από το τιμόνι ενός “ταπεινού” Lada 2101.

Διαβάστε επίσης: Ο Pierre Gasly α λα Senna, πίσω από το τιμόνι του θρυλικού Honda NSX (+video)

Η σπάνια φωτογραφία τραβήχτηκε πίσω στο 1986 στην πίστα του Hungaroring, λίγο πριν την έναρξη του πρώτου GP της Ουγγαρίας. Ο “ηθικός αυτουργός” αυτού του ιδιαίτερου κλικ είναι ο Zsolt Mitrovics, μέλος του τεχνικού πληρώματος του Grand Prix, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην πίστα. Πώς βρέθηκε, όμως, ο Ayrton Senna πίσω από το τιμόνι του συγκεκριμένου μοντέλου;


Αρχικά να αναφέρουμε ότι όχι μόνο ο Ayrton Senna, αλλά πολλοί οδηγοί της Formula 1 προτιμούν να “μαθαίνουν” την πίστα με τα πόδια, ή με κάποιο ποδήλατο, ή με κάποιο αυτοκίνητο πριν την έναρξη του Grand Prix. Ο Βραζιλιάνος πιλότος, βλέποντας ότι σε αυτή την χώρα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ζήτησε να του φέρουν ένα “ταπεινό” Lada 2101 προκειμένου να “γράψει” μερικούς γύρους στην πίστα.

Έτσι κι έγινε και πλέον αυτό το κλικ έχει δημοσιευθεί στο Twitter. Όσο για το Lada 2101, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έκανε εμπορική καριέρα στη χώρα μας και βασίστηκε ουσιαστικά στο Fiat 124.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.