Τι σημαίνουν οι σχετικές πινακίδες στην πράξη; (+videos)

Ίσως σας έχει τύχει κατά την διάρκεια οδήγησης του αυτοκινήτου σας να συναντήσετε μία από τις πιο πάνω πινακίδες. Τι σημαίνουν όμως στην πράξη; Bonus videos: Οι δρόμοι με τη μεγαλύτερη κλίση

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
klisi dromou

Η κλίση του δρόμου παίζει σημαντικό ρόλο στην οδική συμπεριφορά του οχήματός μας και για αυτό καλό είναι να είμαστε ενήμεροι, προκειμένου να προσαρμόζουμε την οδήγησή μας. Και ο τρόπος για να ενημερωθούμε για αυτό είναι οι σχετικές πινακίδες που βλέπουμε και πιο πάνω, οι οποίες (στην συγκεκριμένη περίπτωση) μας ειδοποιούν για 10% ανηφόρα (η αριστερή) και 10% κατηφόρα (η δεξιά). Τι σημαίνει όμως αυτό το 10% στην πράξη;

Πριν απαντήσω στο παραπάνω ερώτημα που έθεσα, να ορίσω πρώτα τι είναι κλίση οδοστρώματος. Ως κλίση οδοστρώματος λοιπόν λαμβάνεται λόγος της απέναντι κάθετης πλευράς προς την προσκείμενη κάθετη πλευρά (το άρθρο συνεχίζεται μετά το video).


Έτσι λοιπόν οι συγκεκριμένες πινακίδες μας ενημερώνουν πως ο δρόμος που ακολουθεί εμπρός μας έχει κλίση (ανηφόρα ή κατηφόρα) 10%. Αυτό σημαίνει πως για κάθε 100 μέτρα που διανύουμε με το αυτοκίνητό μας θα ανεβαίνουμε/κατεβαίνουμε και 10 μέτρα σε υψόμετρο.

Και τώρα που μάθαμε τι σημαίνουν οι πιο πάνω πινακίδες, πάμε να δούμε σε videos μερικούς από τους δρόμους με τη μεγαλύτερη κλίση. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]