Το αυτοκίνητο που είχε πίσω φώτα στο… πορτμπαγκάζ! (+video)

Πριν από 10+ χρόνια υπήρχε ένα station wagon μοντέλο στην ευρωπαϊκή αγορά και φυσικά στην χώρα μας, με ένα χαρακτηριστικό που πέρασε στα... ψηλά αν και ήταν σημαντικό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που οι κατασκευαστές αυτοκινήτων προσπαθούσαν να διαφοροποιήσουν τα μοντέλα τους και να τα κάνουν πιο ελκυστικά με ιδιαίτερες, άλλοτε ενδιαφέρουσες και άλλοτε αμφιλεγόμενες τεχνολογίες.

Σήμερα, μέσα από το κείμενό μου θα σας πάω σε ένα μοντέλο το οποίο το γνωρίζετε πολύ καλά, όσοι ασχολείστε με τα τεκταινόμενα στην αυτοκίνηση, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από περίπου 12 χρόνια στην Ευρωπαϊκή αγορά και στην station wagon έκδοσή του, είχε ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερο, το οποίο πέρασε στα ψηλά, αν και ήταν εξαιρετικά σημαντικό και αφορούσε στην ασφάλεια.

Ο λόγος λοιπόν για το Opel Insignia Sports Tourer του 2010. Το γερμανικό μοντέλο, στην έκδοση station wagon αμαξώματος, είχε πίσω φώτα στον χώρο αποσκευών, τα οποία αποκαλύπτονταν όταν άνοιγε η πόρτα του χώρου φόρτωσης. Έτσι, όταν η πίσω πόρτα άνοιγε (καθώς είχε επάνω της και τα πίσω φώτα) οι σχεδιαστές σκέφτηκαν πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο ανακλαστήρες, αλλά και κανονικά φώτα για λόγους ασφάλειας. Κάτι το οποίο και έγινε πράξη, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες πιο κάτω.


Αξίζει εδώ να πω πως στην επόμενη γενιά του Opel Insignia Sports Tourer, αυτό το χαρακτηριστικό δεν υπήρχε, καθώς οι σχεδιαστές επέλεξαν, το μεγαλύτερο μέρος των πίσω φώτων να είναι στο αμάξωμα του αυτοκινήτου και όχι όλα στην πίσω πόρτα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]