Το μοντέλο που είχε το πάνελ του κλιματισμού στην πόρτα

Όταν οι εταιρείες "πειραματίζονταν"! Μία πολύ ιδιαίτερη εργονομική επιλογή με το πάνελ του κλιματισμού στην πόρτα του οδηγού. Σε ποιο μοντέλο τη συναντάμε;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Espace

Μπορεί στα περισσότερα μοντέλα του σήμερα να συναντάμε παρόμοιες εργονομικές επιλογές, με τα πιο σημαντικά πάνελ χειρισμού (όπως αυτό του κλιματισμού για παράδειγμα) να βρίσκονται στην κεντρική κονσόλα. Στο παρελθόν είχαμε δει, όμως, μία πολύ τολμηρή επιλογή, με το πάνελ κλιματισμού να βρίσκεται επάνω στην πόρτα του οδηγού.

Διαβάστε επίσης: Οθόνες αφής στο αυτοκίνητο: Αποσπούν τον οδηγό;

Η φωτογραφία που βλέπετε προέρχεται από το Renault Espace που βγήκε στην παραγωγή το 2006. Πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση της τέταρτης γενιάς, η οποία πέρα από την ενδιαφέρουσα εξωτερική της σχεδίαση, είχε και άκρως ενδιαφέρουσα καμπίνα. Τρεις σειρές καθισμάτων, τραπεζάκια για τους πίσω επιβάτες, αλλά και ένα περιστρεφόμενο κάθισμα ήταν μερικά από τα στοιχεία που δεν συναντάμε σε πολλά αυτοκίνητα.


Εννοείται, βέβαια, ότι το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ήταν η επιλογή των μηχανικών να τοποθετήσουν το πάνελ του κλιματισμού επάνω στην πόρτα του οδηγού. Ακριβώς μπροστά από την μονάδα ελέγχουν των παραθύρων υπήρχε ένα κυκλικό πλαίσιο. Όλα τα κουμπιά ρύθμισης βρίσκονταν περιφερειακά του κύκλου και στο κέντρο υπήρχε μία μικρή οθόνη που απεικόνιζε την θερμοκρασία ρύθμισης του κλιματισμού.

Το πάνελ του κλιματισμού στην συγκεκριμένη θέση ήταν σίγουρα μία παράτολμη ενέργεια και δεν είναι καθόλου απίθανο οι άνθρωποι της Renault να μετάνιωσαν γι’ αυτήν την απόφαση. Η εργονομία της καμπίνας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό της ασφάλεια, μιας και ο οδηγός πρέπει πάντα να ελέγχει τα συστήματα χωρίς να χάνει το βλέμμα από τον δρόμο. Αυτός είναι και ο λόγος που σε μία εποχή επικράτησης των οθονών αφής, οι φυσικοί διακόπτες πρέπει να “επιβιώσουν”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.