Το Saab που… ήταν Lancia!

Όταν η γκάμα της σουηδικής εταιρείας απέκτησε ιταλικό DNA. Ας γνωρίσουμε το Saab 600, μία Lancia Delta που πωλήθηκε από την σουηδική εταιρεία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Saab 600

Βρισκόμαστε πίσω στη δεκαετία του ’80, όταν η σουηδική εταιρεία θέλησε να αντικαταστήσει το Saab 96, αλλά οι πόροι της δεν επέτρεπαν την εξέλιξη και παραγωγή ενός ολοκληρωτικά νέου μοντέλου. Έτσι, προτιμήθηκε να προστεθεί στη γκάμα της ένα ήδη υπάρχον μοντέλο που είχε αφήσει κορυφαίες εντυπώσεις. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Saab 600, ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία Lancia Delta.

Νοσταλγία: Ένα ολοκαίνουριο Saab 9-5 Aero σε “στοιχειωμένη” αντιπροσωπεία

To Saab 600 πουλήθηκε μόνο στις σκανδιναβικές χώρες Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία και Ισλανδία, ενώ ήταν διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις GLS ή GLE. Κάτω από το καπό βρισκόταν ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας χωρητικότητας 1,5 λτ., ο οποίος απέδιδε 85 ίππους και η κίνηση περνούσε στον εμπρός άξονα μέσω μηχανικού σασμάν πέντε σχέσεων.


Saab 600

Το Saab 600 μπορεί να διακρίθηκε για την κορυφαία του οδηγική συμπεριφορά, αλλά δυστυχώς η εμπορική του πορεία δεν ήταν ιδιαίτερα θετική. Κύριοι λόγοι ήταν το αυξημένο κόστος απόκτησης, αλλά και τα φαινόμενα διάβρωσης του αμαξώματος από το αλάτι που βρισκόταν στους χιονισμένους δρόμους των σκανδιναβικών χωρών.

Μπορεί αυτό το μέρος της συνεργασίας των Saab και Lancia να μην αποδείχθηκε και τόσο θετικό, αλλά οι δύο εταιρείες έχουν ξανά συνεργαστεί. Η συμφωνία για την παραγωγή του Saab 600 ήταν μέρος της συνεργασίας μεταξύ της Saab και του ιταλικού ομίλου Fiat για την παραγωγή κοινής πλατφόρμας. Πρόκειται γι’ αυτήν που χρησιμοποιήθηκε στα Saab 9000, Lancia Thema, Fiat Croma και Alfa Romeo 164.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.