9+1 Συμβουλές για την αποφυγή λαθών στην ενοικίαση αυτοκινήτου

Πολλοί είναι αυτοί που θα νοικιάσουν αυτοκίνητο κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Αν είστε από αυτούς δείτε τι πρέπει να προσέξετε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η ενοικίαση αυτοκινήτων στις καλοκαιρινές διακοπές είναι μία από τις λύσεις που πολλοί επιλέγουν, προκειμένου να κινηθούν στο νησί ή σε όποιο άλλο προορισμό επιλέξουν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκτιμήσεις εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων, περίπου 2.000.000 τουρίστες θα νοικιάσουν αυτοκίνητο στις διακοπές τους μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να προσέξουμε πριν νοικιάσουμε αυτοκίνητο.

  1. Επιλέξτε αξιόπιστες εταιρείες και εταιρείες με υψηλή βαθμολογία χρηστών στο διαδίκτυο. Αφιερώστε λίγο χρόνο επιπλέον να διαβάσετε τα σχόλια και τις κριτικές των πελατών.

  2. Πριν το κλείσιμο του αυτοκινήτου, ελέγξτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το επιπλέον κόστος τους (π.χ. σύστημα πλοήγησης, παιδικό κάθισμα, μπαγκαζιέρα κλπ.).

  3. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους του ασφαλιστήριου συμβολαίου, τι καλύψεις έχει και πόσο κοστίζει η απαλλαγή ατυχήματος αλλά και για ποιο ποσό ζημιάς.

  4. Ρωτήστε πως μπορείτε να πληρώσετε αλλά και πότε ακριβώς θα γίνει η αφαίρεση χρημάτων από τον λογαριασμό σας αλλά και ποιο αυτοκίνητο θα νοικιάσετε εναλλακτικά, αν δεν υπάρχει αυτό που κλείσατε.

  5. Καλό θα είναι να έχετε όλες τις πληροφορίες διαθέσιμες γραπτά, για παράδειγμα σε ένα e-mail για παράδειγμα.

  6. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου ελέγξτε προσεκτικά το αμάξωμα και βγάλτε φωτογραφίες όποιες ζημιές υπάρχουν και δείτε αν είναι σημειωμένες στο σχετικό έγγραφο.

  7. Θυμηθείτε να έχετε πάντοτε μαζί σας το δίπλωμα οδήγησης καθώς και την πιστωτική σας κάρτα (ελέγξτε την ημερομηνία λήξης. Χωρίς πιστωτική κάρτα μπορεί το γραφείο ενοικίασης να μην σας δώσει το αυτοκίνητο).

  8. Ρωτήστε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί από βλάβη ή από ατύχημα και τι ακριβώς πρέπει να κάνετε σε περίπτωση ατυχήματος.

  9. Επιστρέψτε το αυτοκίνητο κατά την διάρκεια των ωρών λειτουργίας και στο μέρος από το οποίο το παραλάβατε αν θέλετε να γλιτώσετε επιπλέον χρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση αν δεν είναι εφικτό και απλώς αφήσετε το αυτοκίνητο σε προκαθορισμένο σημείο βγάλτε ένα σύντομο video και μερικές φωτογραφίες από αυτό. Έτσι, θα αποδείξετε πως το παραδώσατε στην κατάσταση που το παραλάβατε.

  10. Μην επιστρέφετε το αυτοκίνητο με λιγότερο καύσιμο από ότι είχε όταν το παραλάβατε. Έτσι θα υπάρξουν χρεώσεις πολύ υψηλότερες από το να είχατε συμπληρώσει το καύσιμο για να φτάσει στην επιθυμητή στάθμη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]