Κυκλικός κόμβος VS διασταύρωση: Τι λένε οι αριθμοί;

Τα πλεονεκτήματα που έχει ένας κυκλικός κόμβος έναντι διασταύρωσης είναι πολύ σημαντικά. Δείτε τι αναφέρει η έρευνα σχετικά με θανατηφόρα τροχαία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κυκλικός κόμβος

Μπορεί οι οδηγοί να μην γνωρίζουν τι ακριβώς ισχύει σχετικά με την προτεραιότητα σε κυκλικούς κόμβους, όπως αναφέρει και έρευνα που είχαμε δημοσιεύσει στο παρελθόν, αλλά τα στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια που παρέχει είναι εντυπωσιακά. Πάμε να δούμε τι συμβαίνει σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η “Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αυτοκινητοδρόμων” των Η.Π.Α.

Κ.Ο.Κ.: Τελικά… ποιος έχει προτεραιότητα σε κυκλικό κόμβο;

Πολύ πιο ασφαλής ο κυκλικός κόμβος
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο κυκλικός κόμβος υπερτερεί σημαντικά έναντι της διασταύρωσης στον τομέα της ασφάλειας. Κάτι τέτοιο είναι απόλυτο λογικό σύμφωνα με την έρευνα, αφού εξαλείφονται οι συγκρούσεις τύπου “T-Bone”, οι οποίες συχνά προκαλούν θανάσιμους τραυματισμούς. Τ-Bone ονομάζει η μελέτη τις πλευρικές συγκρούσεις που συμβαίνουν συχνά σε διασταυρώσεις, όπου ένα αυτοκίνητο “καρφώνεται” στις πόρτες άλλου.


Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αναφέρει πως η μείωση των θανατηφόρων τροχαίων αγγίζει το 82% όταν αντικαθίσταται μία διασταύρωση με κυκλικό κόμβο. Όσο για το σύνολο των τροχαίων ατυχημάτων, ο κυκλικός κόμβος φαίνεται πως μειώνει την πιθανότητα σύγκρουσης κατά 44%. Επιπλέον, σημαντικό πλεονέκτημα του κυκλικού κόμβου είναι η βελτιωμένη ορατότητα που παρέχει στον οδηγό.

Τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν μόνο στην οδική ασφάλεια. Ένας κυκλικός κόμβος ομαλοποιεί την κυκλοφορία των οχημάτων, μιας και αυτά επιβραδύνουν πιο ομαλά πλησιάζοντας. Συνεπώς, οι κυκλικοί κόμβοι συμβάλλουν και στην μείωση της κίνησης στους δρόμους.

Πηγή: highways.dot.gov

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.