Ο υψηλότερος ασφαλτοστρωμένος δρόμος στην Ευρώπη – Πάνω από την κορυφή του Ολύμπου

Το ψηλότερο σημείο της Ευρώπης που μπορείτε να επισκεφθείτε... οδηγώντας! Δείτε που βρίσκεται ο υψηλότερος, ασφαλτοστρωμένος δρόμος της Ευρώπης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Pico Veleta

Στο παρελθόν είχαμε γνωρίσει τον ψηλότερο, ασφαλτοστρωμένο δρόμο του κόσμου, βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς των Ιμαλαΐων και πατώντας εδώ μπορείτε να τον γνωρίσετε πιο αναλυτικά. Αυτή τη φορά θα δούμε που βρίσκεται ο δρόμος που έχει αυτή την πρωτιά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δείτε επίσης: Ο πιο φαρδύς δρόμος του κόσμου και ο λόγος που ήρθε ξανά στο “προσκήνιο” (+video)

Το μεγαλύτερο υψόμετρο που μπορείτε να “πιάσετε”, λοιπόν, ευρισκόμενοι πίσω από το τιμόνι είναι ο περίφημος δρόμος “Pico de Veleta”. Το ψηλότερο σημείο του είναι τα 3.398 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας (υπενθυμίζουμε πως ο “Μύτικας” του Ολύμπου έχει ύψος 2.917 μέτρα). Ως Pico μεταφράζεται η κορυφή και ως Veleta ο ανεμοδείκτης.


Που βρίσκεται;
O δρόμος “Pico de Veleta” βρίσκεται στην τρίτη υψηλότερη κορυφή της Ισπανίας και ξεκινά λίγο έξω από την πόλη της Γρανάδα, στα 750 μέτρα (πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε στο Google Maps της ακριβή τοποθεσία του τέλους του δρόμου).

Πότε να οδηγήσετε εκεί
Ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους ποδηλάτες, ωστόσο ακόμα και με αυτοκίνητο η πρόσβαση στην κορυφή είναι αδύνατη κατά τους χειμερινούς μήνες.
Σύμφωνα με διεθνή μέσα, η καλύτερη περίοδος για την “κατάκτηση” της κορυφής των 3.398 μέτρων είναι από τον Μάιο έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία “γεύση” από το άγονο τοπίο που διασχίζει ο υψηλότερος ασφαλτοστρωμένος δρόμος της Ευρώπης. Σύμφωνα με την περιγραφή του video, τα πλάνα τραβήχτηκαν φθινοπωρινή περίοδο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.