Εκκλησάκι κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου – Δείτε που βρίσκεται!

Ένα "ρεύμα" δεξιά, ένα αριστερά και στη μέση ο ναός! Δείτε σε ποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεται αυτό το ομολογουμένως παράξενο θέαμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Βόνιτσα

Αν έχετε ταξιδέψει προς το νησί της Λευκάδας ή προς την Πρέβεζα, λογικά έχετε αντικρύσει το εν λόγω θέαμα. Υπάρχει ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, όπου ανάμεσά του βρίσκεται ένα εκκλησάκι. Πάμε να δούμε άλλο ένα παράδοξο του ελληνικού, επαρχιακού οδικού δικτύου.

Ο λόγος για την εκκλησία “Άγιοι Απόστολοι”, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου. Θα την συναντήσετε στην ανατολική είσοδο της Βόνιτσας και σίγουρα “τραβά” το ενδιαφέρον. Στο συγκεκριμένο σημείο, οι δύο κατευθύνσεις του επαρχιακού δρόμου χωρίζονται και ανάμεσά τους βρίσκεται ο ναός, όπως μπορείτε να δείτε και στο Google Maps πατώντας εδώ.


Και στις δύο πλευρές υπάρχει σχετική σήμανση και κόκκινος σηματοδότης, ώστε να είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να κινηθεί ο οδηγός. Ωστόσο, το σημείο δεν παύει να είναι πολύ επικίνδυνο. Ούτε στην μία, ούτε στην άλλη πλευρά δεν υπάρχουν προστατευτικές μπαριέρες, ώστε να αποφευχθεί μία σύγκρουση οχήματος στο ναό.

Προφανώς στο συγκεκριμένο σημείο προυπήρχε ο ναός και αναπόφευκτα η χάραξη του δρόμου διαμορφώθηκε κατά αυτόν τον τρόπο. Όπως και να ‘χει όμως, μόνο η θέα ενός ναού στη μέση του δρόμου, δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με την οδική ασφάλεια στο σημείο. Ίσως θα έπρεπε να τοποθετηθούν επιπλέον πινακίδες που θα εφιστούν την προσοχή των οδηγών, ίσως πάλι θα μπορούσαν να τοποθετηθούν κάποια συστήματα παθητικής προστασίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.