Νοσταλγία: Η κονσόλα που μας έκανε… οδηγούς στα ’80s (+videos)

Στις αρχές του 1980 δεν υπήρχαν πολλά παιχνίδια που να μας κάνουν να νιώθουμε πως οδηγούμε. Η κονσόλα Tomy Turnin Turbo Dashboard το κατάφερε όμως!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κονσόλα

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσοι γεννηθήκαμε την δεκαετία του “70” και μέχρι το 1980 δεν είχαμε σοβαρά video games. Η… φάση ήταν σε “εμβρυακό” στάδιο από όλες τις απόψεις (hardware και software) και ο μόνος τρόπος να παίξεις κάτι ας πούμε αξιοπρεπές ήταν να επισκεφθείς το “Ουφάδικο” της γειτονιάς και να στάξεις χρήμα…

Στις αρχές των ’80s ήρθαν κάποιες πρώτες προσπάθειες για να περάσει στο… σπίτι αυτού του είδους η διασκέδαση, όμως οι υπολογιστές ήταν ακριβοί και οι κονσόλες περιορίζονταν σε… μία, ονόματι Atari!

Και κάπου εκεί, ήρθε μία εξαιρετικά φιλότιμη προσπάθεια ονόματι “Tomy Turnin Turbo Dashboard”. Ήταν 1983 όταν κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα λίγοι το απέκτησαν. Εγώ δεν ήμουν ένας από αυτούς αλλά ήταν ένας φίλος. Και έτσι, είχα την ευκαιρία να παίζω που και που (όταν με άφηνε) και να νιώθω λίγο… οδηγός.


Δεν ήταν video game βέβαια αυτό, αλλά μία κονσόλα που στο εμπρός της μέρος παρέπεμπε σε Porsche 911, ενώ από την άλλη μεριά είχε ένα εσωτερικό αυτοκινήτου σε σμίκρυνση. Υπήρχε κλειδί με το οποίο… ζωντάνευε το φως στην οθόνη, ενώ το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων έκαναν το παιχνίδι ζωντανό και πολύ πιο ρεαλιστικό από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε μέχρι τότε. Να φανταστείτε είχε και μερικό και ολικό χιλιομετρητή, που δούλευε κανονικά. Όπως ο αναλογικός χιλιομετρητής των κανονικών αυτοκινήτων τότε.

Φυσικά το… gameplay ήταν παιδικό, όπως άλλωστε και η κονσόλα, ενώ ο ήχος σίγουρα εκνεύριζε τους μεγαλύτερους. Σε κάθε περίπτωση όμως, ήταν η πρώτη γεύση από προσομοιωτή που είχα ποτέ στην ζωή μου, εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά της εποχής. Σίγουρα, οι σημερινοί προσομειωτές των δεκάδων χιλιάδων ευρώ έχουν ξεφύγει και ίσως η νέα γενιά να βάζει τα… κλάματα από τα γέλια βλέποντας με τι παιχνίδια μεγαλώσαμε, αλλά όταν είσαι 8χρονος στα ’80s δεν θες παρά ένα “Tomy Turnin Turbo Dashboard” για να νιώσεις πως βρίσκεσαι στον παράδεισο της οδήγησης!

Δείτε πιο κάτω την κονσόλα στο video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]