“Αστέρια”, “σταυροί” και άλλα – Τα άγνωστα σύμβολα που θα συναντήσεις στα ελαστικά

Ίσως τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας να έχουν ένα από αυτά τα άγνωστα σύμβολα! Πάμε να τα γνωρίσουμε και να δούμε για ποιον λόγο υπάρχουν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
άγνωστα σύμβολα

Παρατηρώντας τα ελαστικά των αυτοκινήτων, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ατελείωτοι αριθμοί και σύμβολα. Μερικά εξ’ αυτών είναι πολύ γνωστά, άλλα πιθανόν να μην τα έχετε παρατηρήσει ποτέ. Αυτά που θα αναφέρουμε σε αυτό το κείμενο ανήκουν σίγουρα στην δεύτερη κατηγορία. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Δείτε επίσης: Αυτό το σύμβολο υπάρχει σε όλα τα ελαστικά. Γνωρίζετε που χρησιμεύει;

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν πολύ στενή σχέση με τις εταιρείες κατασκευής ελαστικών. Πολλές φορές μάλιστα οι πρώτες κάνουν παραγγελίες για εξωτικά τους μοντέλα. Από την πλευρά τους, οι εταιρείες ελαστικών, όταν δημιουργούν ελαστικά λαμβάνουν υπόψιν τις ανάγκες και τις προτεραιότητες εταιρειών αυτοκινήτων.
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δημιουργούν ελαστικά που χαρακτηρίζονται ως “γνήσιος εξοπλισμός” μοντέλων και φέρουν ειδικό σήμα που επιβεβαιώνει ότι το ελαστικό φτιάχτηκε για μοντέλα μίας εταιρείας. Κάθε εταιρεία ελαστικών παράγει προϊόντα ΟΕ (Original Equipment) για διάφορες εταιρείες και χαράσσει το σχετικό σήμα.


Στην αρχική εικόνα του κειμένου, μέσα στον κόκκινο κύκλο είναι ένα αστέρι, το οποίο συμβολίζει ότι το ελαστικό έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της BMW. Ακριβώς δίπλα θα δείτε και το σηματάκι “ΜΟ”, το οποίο είναι χαρακτηριστικό για τα μοντέλα της Mercedes (Mercedes Original). Το γεγονός ότι υπάρχει επάνω στο ελαστικό, σημαίνει ότι έχει κατασκευαστεί πληρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας.

Παρόμοια σύμβολα με το αστέρι και το “ΜΟ” υπάρχουν για πολλές άλλες εταιρείες, όπως για παράδειγμα ο σταυρός “+” για μοντέλα της Volkswagen. Ακολουθεί εικόνα που δείχνει μερικά από αυτά τα σύμβολα και την εταιρεία στην οποία αντιστοιχούν. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τον πίνακα με τα σύμβολα από ακόμα περισσότερες μάρκες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.