Εξοπλισμός αυτοκινήτου: Εξτρά που πληρώνουμε αλλά… δεν χρησιμοποιούμε…

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν πληθώρα νέων τεχνολογιών και αμέτρητα gadgets. Πόσα από αυτά, όμως, χρησιμοποιούνται και ποια είναι τα πιο «άχρηστα»;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν πληθώρα συστημάτων και τεχνολογικών καινοτομιών που είναι πολύ χρήσιμες. Παρ΄όλα αυτά, ένα σεβαστό ποσοστό των νέων οδηγών τα αγνοεί πλήρως. Μία έρευνα ήρθε να αποδείξει ότι σχεδόν το 20% των ιδιοκτητών αδιαφορούν για τα μισά gadgets με τα οποία εξοπλίζεται το αυτοκίνητό τους.

Στην κορυφή της λίστας των “αχρείαστων” τεχνολογιών είναι παραδόξως το προεγκατεστημένο σύστημα πλοήγησης. Το 38% των οδηγών αναφέρουν ότι δεν το χρησιμοποιούν ποτέ, αφού είναι πιο εξοικειωμένοι με την αντίστοιχη εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα αυτοκίνητα με το καλύτερο Infotainment ανά κατηγορία


Στη δεύτερη θέση, με ποσοστό μη χρήσης 35%, βρίσκεται το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος. Οι οδηγοί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι το απενεργοποίησαν από την πρώτη κιόλας στιγμή και δεν τον ξανά χρησιμοποίησαν ποτέ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το head-up display, είναι η νέα καινοτομία που προβάλλει σημαντικές πληροφορίες στο εμπρός παρμπρίζ. Το 33% των οδηγών θεωρεί τη συγκεκριμένη τεχνολογία εντελώς άχρηστη.

Ακολουθούν οι εφαρμογές που βρίσκονται εγκατεστημένες από το εργοστάσιο στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίες. Ειδικά οι νέοι αγοραστές μεγαλύτερης ηλικίας αδιαφορούν για εφαρμογές, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία τα χρησιμοποιούν από τις έξυπνες συσκευές και όχι από το αυτοκίνητο. Το ποσοστό αυτών που δεν χρησιμοποιούν τις εφαρμογές αγγίζει το 32%.

ESP: Τι είναι και πως λειτουργεί (+video)

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αμερικανικών Αυτοκινητοβιομηχανιών, Kristin Kolodge, αν ο νέος ιδιοκτήτης δεν χρησιμοποιήσει τις τεχνολογικές καινοτομίες τις πρώτες 30 ημέρες, είναι βέβαιο ότι δε θα το κάνει ποτέ. Επιπλέον, επισήμανε ότι το συμπέρασμα από την έρευνα της JD Power είναι ότι πρέπει να κινητοποιηθούν οι αντιπρόσωποι των αυτοκινητοβιομηχανίων.

«Μόνο αν ο νέος αγοραστής πληροφορηθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή για τα gadgets του οχήματος από τον αντιπρόσωπο, θα τα χρησιμοποιήσει στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά o Kolodge.  Τέλος επισήμανε ότι κάθε χρόνο, οι αυτοκινητοβιομηχανίες επενδύουν δισεκατομμύρια για την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογιών εντός οχημάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]